logo


Συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα, λίγο πριν τις 11 τη νύχτα  της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου, οι προσπάθειες του προσωπικού, των μηχανημάτων και των οχημάτων του Δήμου, να κρατηθούν καθαροί από χιόνι και προσβάσιμοι οι δρόμοι του Διονύσου.

Εκχιονιστικά οχήματα και αλατιέρες δουλεύουν εντατικά από το απόγευμα, απομακρύνοντας το χιόνι, που δεν έχει σταματήσει να πέφτει με αυξομειούμενη ένταση όλη την ημέρα, ενώ όπως δήλωσε στην Οδό Διονύσου ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου δημοτικός σύμβουλος Π. Τσούκας πριν από λίγο, “οι πάντες θα είναι επί ποδός όλη τη νύχτα, και κατά τις 5 το πρωί- όπως  ήδη έχει ανακοινωθεί- θα ξεκινήσει και πάλι η ρίψη αλατιού, για να αντιμετωπισθεί ο παγετός των πρώτων πρωινών ωρών”.

Ο κ. Τσούκας, που δηλώνει απολύτως ικανοποιημένος από τον τρόπο που δούλεψε το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, επιβεβαίωσε πως προβλήματα δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής στην ομαλή λειτουργία της πόλης, με μοναδική εξαίρεση το κομμάτι του Αγ. Στεφάνου προς τη λίμνη Μαραθώνος, στο οποίο- αν και ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας- έχουν σταλεί επίσης εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου Διονύσου  για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.