logo


Χωρίς προβλήματα διεξάγεται αυτήν την ώρα η κυκλοφορία σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Διονύσου, μια που τα καιρικά φαινόμενα είναι ακόμη ήπια, με την επιδείνωσή τους να αναμένεται από το απόγευμα και μετά. Στους δρόμους της πόλης, και ιδιαιτέρως στους βασικούς άξονες, κινούνται συνεχώς δημοτικά οχήματα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο Δημαρχείο στον Άγ. Στέφανο ανάμεσα στο Δήμαρχο και τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, για τον περαιτέρω συντονισμό των δημοτικών υπηρεσιών στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Εντωμεταξύ, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Ροδόπολης και Κρυονερίου έχουν ανεβάσει στο facebook ανακοινώσεις, με οδηγίες προς τους κατοίκους:

Δ.Κ. Κρυονερίου

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ!
 Επειδή έχει αρχίσει η χιονόπτωση και υπάρχει περίπτωση να το στρώσει στους δρόμους, παρακαλούμε πολύ τα σταθμευμένα αυτοκίνητα να βρίσκονται ΜΟΝΟ από τη μεριά με τα μονά νούμερα, ώστε να μπορούν να περάσουν εκχιονιστικά μηχανήματα εάν χρειαστεί.
Επίσης, παρακαλούμε πολύ να είστε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.
 Σε περίπτωση ανάγκης σημειώστε το τηλέφωνο του γραφείου της Κοινότητας 210 8161354. Θα βρίσκεται συνεχώς υπάλληλος εκεί για να δεχτεί την κλήση και να καταγράψει την ανάγκη.

Δ.Κ. Ροδόπολης

Ξεκίνησε ήδη η χιονόπτωση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Διονύσου. 
Από το μεσημέρι τής 30/12 και για τις επόμενες μέρες, προβλέπεται τα φαινόμενα να γίνουν έντονα, γι’ αυτό το λόγο παρακαλείσθε να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας προς αποφυγή ατυχημάτων και για την διευκόλυνση των μηχανημάτων του Δήμου που θα αναλάβουν τον εκχιονισμό των δρόμων. 
Ευχαριστούμε πολύ.