logo


Στην κατεύθυνση πληρέστερης αντιμετώπισης του θέματος που αφορά στην παραχώρηση των σχολικών χώρων σε σωματεία και συλλόγους, η Σχολική Επιτροπή Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης, προχωρεί στη σύσταση Ομάδας Εργασίας, που θα αποτελείται από μέλη της, αλλά και από πολίτες σχετικούς. Στη σχετική ανακοίνωση, που ακολουθεί, υπογραμμίζεται επιπλέον πως η Ομάδα δεν υποκαθιστά τη δημόσια διαβούλευση που θα ακολουθήσει αναφορικά με το υπό κατάρτιση πλαίσιο. Υπενθυμίζεται, εδώ, πως η σύσταση Ομάδων Εργασίας για θέματα που κάθε φορά ανακύπτουν, αποτέλεσε μία από τις πρώτες αποφάσεις της Σχολικής Επιτροπής, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της, πριν από περίπου ένα μήνα. Την ανακοίνωση για τη σύσταση της Ομάδας, μετά την πρόσφατη παραίτηση του Προέδρου Ν. Λαγομιτζή, υπογράφει ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Π. Χρονόπουλος:

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου αποφάσισε την σύσταση Ομάδας Εργασίας μεταξύ των μελών της, για την διερεύνηση του θέματος της παραχώρησης σχολικών χώρων σε φορείς και δημότες και την διατύπωση σχεδίου για το σχετικό Πλαίσιο.

Για την πληρέστερη αποτύπωση των διαφορετικών πλευρών του θέματος, αποφασίστηκε να προσκληθούν να συνδράμουν τις εργασίες της Ομάδας και κάποιοι δημότες, που κρίνονται σχετικοί με το θέμα και αναμένεται να εμπλουτίσουν την διαδικασία με τις απόψεις και προτάσεις τους. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία αυτή δεν υποκαθιστά την δημόσια διαβούλευση που θα ακολουθήσει.

Περισσότερες πληροφορίες στον επισπεύδοντα της Ομάδας κ. Στέφανο Μιχιώτη (stefanos@tetras-consult.gr) και στην Υπάλληλο της Σχολικής Επιτροπής κ. Κέλλυ Σαββοπούλου (τηλ 2132139811).

Ο Αντιπρόεδρος
 Πέτρος Χρονόπουλος