logo


Γεμάτη από συνεδριάσεις θεσμικών οργάνων του Δήμου, είναι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Τα Τοπικά Συμβούλια, το ένα μετά το άλλο συνεδριάζουν για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου, η Οικονομική Επιτροπή θα συζητήσει για την ενοποίηση των τελών καθαριότητας, ο ΘΕΣΠΙΣ κλείνει εκκρεμότητες του 2014, ενώ σήμερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου δεσπόζει στις 6 μ.μ. η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με πρώτο θέμα την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Το… εβδομαδιαίο πρόγραμμα συνεδριάσεων, αναλυτικά περιλαμβάνει:

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου: Συνεδρίαση του Τοπικού της Σταμάτας 11π.μ. και του Δημοτικού Συμβουλίου 6 μ.μ.

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής 1.30 μ.μ., του Τοπικού Κρυονερίου στις 7 μ.μ. και της Σταμάτας (συνέχεια της σημερινής) στις 7.45

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου: Συνεδρίαση του Τοπικού της Δροσιάς 11 π.μ.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου: Συνεδρίαση  του ΘΕΣΠΙ στις 6 μ.μ.,του Τοπικού της Άνοιξης 6 μ.μ. και του Τοπικού της Ροδόπολης 7 μ.μ.

Ας σημειωθεί επιπλέον και τούτο: Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Σταμάτας, το οποίο όμως δε συζήτησε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα. Όπως επεσήμαναν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας Γ. Κόκκαλης (Ε.Π.) και Γ. Ντέλη- Χρήστου, αλλά και ο Γ. Πέππας από τη Διοίκηση, αγνοούσαν πλήρως το περιεχόμενο των προτάσεων για το Επιχειρησιακό, που τους εδόθησαν με την έναρξη μόλις της συνεδρίασης. Έτσι, το Τοπικό της Σταμάτας θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο Τρίτη στις 7.45 το βράδυ, για να συζητήσει μόνο αυτό το θέμα.