logo


Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ θα συνεδριάσει στην Άνοιξη η Σχολική Επιτροπή Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου με 10 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Την Ημερήσια Διάταξη συνοδεύει και πίνακας με τα μέχρι στιγμής αιτήματα φορέων για την παραχώρηση σχολικών χώρων. Ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσουν τα θέματα που αφορούν στη λήψη απόφασης για την έρευνα σχολικού κλήρου- περιουσίας και η συγκρότηση του Συμβουλίου Σχολικής Κοινότητας:

ΘΕΜΑ 1: Προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για σύναψη σύμβασης για αγορά και συντήρηση φωτοαντιγραφικών κι εκτυπωτικών μηχανημάτων και συναφών αναλώσιμων ειδών.

Θέμα 2: Προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για σύναψη σύμβασης με βιβλιοχαρτοπωλείο για την προμήθεια ειδών γραφικής ύλης στα σχολεία .

ΘΕΜΑ 3 : Προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση κυλικείου του 1ου Δημ.Σχολ. Κρυονερίου κατόπιν αιτήματος της διευθύντριας του σχολείου με αριθ.πρωτ.1149/29.10.2014 και Συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας πλειοδοτικού διαγωνισμού για εκμίσθωση κυλικείου του 1ο Δημ. Σχολ. Κρυονερίου .

ΘΕΜΑ 4: Προκήρυξη για πρόσληψης νέας καθαρίστριας στο 2ου Νηπιαγωγείο Κρυονερίου με σύμβαση έργου διάρκειας εως 30/6/2015 μετά από παραίτηση της καθαρίστριας (αρ.πρωτ.1269/2.12.2014).

ΘΕΜΑ 5: Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες σχολείων

ΘΕΜΑ 6: Παραχωρήσεις σχολικών χώρων (συνημμένος πίνακας)

ΘΕΜΑ 7: Συγκρότηση Συμβουλίου Σχολικής Κοινότητας

ΘΕΜΑ 8: Πορεία ομάδων εργασίας

ΘΕΜΑ 9: Λήψη απόφασης για έρευνα ύπαρξης σχολικού κλήρου-περιουσίας

ΘΕΜΑ 10: Αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για ορισμό υπεύθυνου λειτουργίας σχολικών Γυμναστηρίων, μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου.