logo


Με ανακοίνωσή του ο ΘΕΣΠΙΣ γνωστοποιεί τη συνέχιση της λειτουργίας της Θεατρικής Ομάδας Νέων, ηλικίας 18-32 ετών, με έδρα το Πολιτιστικό της Δροσιάς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ομάδα θα συσταθεί εφόσον μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου υπάρχουν τουλάχιστον 15 ενδιαφερόμενοι νέοι. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεατρική παιδεία, λόγο, ορθοφωνία κ.λπ.:

Ο Οργανισμός Νεολαίας, Άθλησης & Πολιτισμού του Δήμου Διονύσου «Ο Θέσπις» ́ ανακοινώνει την συνέχιση της λειτουργίας της Θεατρικής Ομάδας Νέων.

Νέοι, ηλικίας από 18 έως 32 ετών έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής και θα διδάσκονται θεατρική παιδεία, λόγο, ορθοφωνία και όλα τα μυστικά της θεατρικής τέχνης!

Η έδρα της ομάδας θα βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς. Θα παρουσιάσει το αποτέλεσμα της δουλειάς της, αρχές του καλοκαιριού. Καλούμε τους νέους από όλο τον Δήμο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Ορίζουμε ημερομηνία πρώτης συνάντησης Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς (Π.Κ.Δ.) στη Γρ. Λαμπράκη 19 (πλησίον Δημ. Ενότητας Δροσιάς). Καλή θεατρική χρονιά!
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) στο thespis@dionysos.gr για την δήλωση συμμετοχής.

Η ομάδα θα συσταθεί μόνο εφόσον συγκεντρωθεί ο ελάχιστος αριθμός των 15 ενδιαφερομένων – συμμετεχόντων, βάσει απόφασης Δ.Σ.

Υπεύθυνη Π.Κ.Δ. – Μέλος Δ.Σ. «Θέσπις»: Λένα Χριστοφίδου (6945462146).

Γραφείο «Θέσπις»: Πλατεία Μικράς Ασίας 49, Κρυονέρι Δ. Διονύσου.
Επικοινωνία: 210 8161683.
Email: thespis@dionysos.gr

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΟΝΑΠ «Ο Θέσπις»

Η Πρόεδρος, Αναστασία Στασινοπούλου.