logo


Δελτίο Τύπου

Χαρίζοντας απλόχερα την αγάπη και το χαμόγελό τους, περισσότερα από 150 παιδιά, αθλητές του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ, φίλοι και συμμαθητές τους,  πήραν μέρος την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στην 2η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Χάντμπολ που πραγματοποιήθηκε στην Άνοιξη υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ) , με την υποστήριξη του Α.Ο. Άνοιξης και σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων των δημοτικών σχολείων Άνοιξης, 1ου Αγ. Στεφάνου, Ροδόπολης και Σταμάτας.

Με βασικό σύνθημα «Το παιδί αγαπάει το παιδί» η γιορτή ήταν αφιερωμένη στο σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα παιδιά έπαιξαν χάντμπολ, ζωγράφισαν, τραγούδησαν τα κάλαντα και στο τέλος απόλαυσαν τον εορταστικό μπουφέ που επιμελήθηκαν οι γονείς των μικρών αθλητών.

Προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς οι μικροί αθλητές του Α.Ο.Α, οργάνωσαν χριστουγεννιάτικο bazaar με δικές τους χειροποίητες κατασκευές, μεταχειρισμένα βιβλία και παιχνίδια, τα οποία αγοράστηκαν από μικρούς και μεγάλους γεμίζοντας τον χριστουγεννιάτικο κουμπαρά του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» με το ποσό των 135,40€.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης Χάντμπολ Κώστας Κότσιρας, χαιρετίζοντας την εκδήλωση εκ μέρους της ΟΧΕ, αναφέρθηκε στην κοινωνική και πολιτιστική διάσταση του αθλητισμού, επισημαίνοντας ότι το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που διαμορφώνει χαρακτήρες και προσωπικότητες προς όφελος της κοινωνίας.

Συγχαρητήρια στο τμήμα Χάντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης για τον συντονισμό και την επιμέλεια της  οργάνωσης της εκδήλωσης, απηύθυναν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Διονύσου που συμμετείχαν Κ. Αυγέρη, Δημοτική Σύμβουλος Διονύσου (Άνοιξη), Κ. Παυλίδης (Ροδόπολη), Ε. Ζαμπούρη (1Ο Αγ. Στεφάνου) και Γ. Νεστοριάδη (Σταμάτα).

Ο Έφορος Χάντμπολ και μέλος του ΔΣ του Α.Ο. Άνοιξης  Μάριος Λουκάτος  στο καλωσόρισμά του ευχαρίστησε την ΟΧΕ για την τιμή που έκανε στο νεότερο μέλος της ομοσπονδίας χάντμπολ,  να θέσει υπό την αιγίδα της την εκδήλωση, τους Συλλόγους Γονέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και όλους τους γονείς που με αγάπη και χαμόγελο επιμελήθηκαν τον εορταστικό μπουφέ.

Πολύτιμη συμβολή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης είχαν η εταιρία BIC VIOLEX και τα ντόνατς  ΝΑΝΟΥ με τη διάθεση προϊόντων τους και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Σταμάτας Β. Πέππας, με τη διάθεση της μικροφωνικής εγκατάστασης.