logo


Ενόψει της πραγματοποίησης θεματικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με αντικείμενο τα προβλήματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα της πόλης μας, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου θα γίνει κοινή σύσκεψη όλων των τοπικών εμπλεκόμενων φορέων- Δήμου, ένωσης Γονέων και Συλλόγων Γονέων- στο Πολιτιστικό της Δροσιάς. Τούτο αναφέρει επιστολή της Ένωσης Γονέων προς τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Συλλόγων Γονέων, με την οποία τους καλεί να παρευρεθούν «για την επιτυχία της σύσκεψης και την προώθηση των σοβαρών θεμάτων που απασχολούν όλα τα σχολεία του Δήμου μας»:

 Αγαπητοί Γονείς,

 Όπως γνωρίζετε, επανειλημμένα το ΔΣ της Ένωσης  Γονέων έχει ζητήσει  να πραγματοποιηθεί  Δημοτικό Συμβούλιο αποκλειστικά για θέματα που απασχολούν την Σχολική Κοινότητα του Δήμου μας.  

Ο Δήμαρχος Διονύσου κος Δ. Ζαμάνης  πρότεινε να προηγηθεί κοινή σύσκεψη με την συμμετοχή των Δημοτικών Συμβούλων, του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων όλων των Σχολείων του Δήμου, ώστε να προετοιμαστούν πιο ουσιαστικά τα θέματα που θα τεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων συμφώνησε και η  Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 18:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δροσιάς,  Γρ. Λαμπράκη 19.

Η  παρουσία και συμμετοχή όλων των ΔΣ θα συμβάλει αποφασιστικά στην επιτυχία της σύσκεψης και  στην προώθηση των σοβαρών θεμάτων που απασχολούν όλα τα σχολεία του Δήμου μας.

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Διονύσου