logo


Τελευταία ημέρα σήμερα, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας  Τοπικής Δημοκρατίας, και οι εκδηλώσεις μεταφέρονται στο Πολιτιστικό Κρυονερίου, όπου:

*Ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα η δεύτερη φάση της προσομοίωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από μαθητές τεσσάρων Λυκείων της περιοχής- Διονύσου, Δροσιάς, ΕΠΑΛ και Τοσίτσεια.

*Στις 6.30 θα ξεκινήσει η τελετή λήξης με καλωσόρισμα στους παρευρισκομένους και χαιρετισμούς από πλευράς Δήμου

*Προβολή video με τίτλο «Πολίτης Νηπιαγωγείου» που ετοίμασε το Νηπιαγωγείο της Ροδόπολης, και το οποίο είχε προβληθεί και την ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων, Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, όταν πολίτες συζητούσαν για τη φυσιογνωμία του Δήμου

*Απολογισμός Εβδομάδας

*Βράβευση Ευρωβουλευτών

*Χορωδία Διονύσου «Σεμέλη»

*Ομιλία με θέμα «Δημοκρατία και Δημοψήφισμα» από το Δ. Αλεξόπουλο, εκπρόσωπο της Πρωτοβουλίας «Βήματα προς τη Δημοκρατία»

*Ένα ποίημα κα 3 εικόνες για τη Δημοκρατία, από τον Όμιλο Ρητορικής Ροδόπολης

*Ομιλία με θέμα «Συνεργατικοί σχηματισμοί για την ταυτότητα τόπου και συμμετοχή πολιτών: Διερευνώντας νέες διαδικασίες λήψης αποφάσεων σε θέματα τοπικής και εθνικής κλίμακας» από τη Μ. Καρατζά, strategic designer, Place Identity ΑΜΚΕ

Η τελετή, που θα πλαισιώνεται από έκθεση ζωγραφικής  με θέμα ”Ζωγραφίζουμε για τη Δημοκρατία” αλλά και από φωτογραφικό οδοιπορικό όλης αυτής της εβδομάδας, θα ολοκληρωθεί στις 8 με την παιδική χορωδία του Δήμου.