logo


Χωρίς να έχει αναρτηθεί καμιά σχετική ανακοίνωση πουθενά, ούτε στην ιστοσελίδα του Δήμου ούτε και σε αυτήν του ΘΕΣΠΙ, πραγματοποιούνται σήμερα βράδυ στις 6.30 δυο έκτακτες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Η πρώτη μάλιστα γίνεται με αφορμή τη διεξαγωγή, αύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, του διαγωνισμού για την εκτέλεση της εργασίας “Παροχή πολιτιστικών και αθλητικών υπηρεσιών για την λειτουργία των τμημάτων του ΘΕΣΠΙ, προϋπολογιζόμενης δαπάνης 30.000 ευρώ. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρόσληψη δασκάλων για τα τμήματα του ΘΕΣΠΙ μέσω εταιρείας, μια που το Νομικό Πρόσωπο δυνατότητα για απ’ευθείας προσλήψεις προσωπικού δεν έχει.  Η έκτακτη συνεδρίαση έχει ως θέμα την ακύρωση, ενόψει του αυριανού διαγωνισμού, τεσσάρων πρόσφατων αποφάσεων του ΘΕΣΠΙ για τη συγκρότηση Επιτροπών (δημοπρασιών, πιστοποίησης εκτέλεσης έργου κ.λπ.).

Ενώ η δεύτερη  περιλαμβάνει την επανασυγκρότησή τους, καθώς και τη λήψη απόφασης για δωρεάν παραχώρηση  πολιτιστικών χώρων σε ιδιωτικά σχολεία, αλλά και τη δημιουργία Θεατρικής Ομάδας Νέων στη Δροσιά.