logo


Πρόσκληση προς τους φοιτητές των Σχολών ΜΜΕ απευθύνει ο Δήμος Διονύσου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας. Οι αυριανοί δημοσιογράφοι καλούνται να συμμετέχουν ως εθελοντές και να αναλάβουν, σε συνεργασία με εκπροσώπους του τοπικού Τύπου, τη δημοσιογραφική κάλυψη των δράσεων που έχουν προγραμματισθεί για την εβδομάδα 1-7 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικότερα, θα κληθούν να παρακολουθήσουν όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις, να συντάξουν άρθρα και δελτία Τύπου, να λάβουν μέρος σε συνεντεύξεις Τύπου, να καθοδηγήσουν τους μαθητές στη δράση «Μικροί Δημοσιογράφοι»  και στη δράση προσομοίωσης του Ευρωκοινοβουλίου  και να συμμετέχουν στην αποτύπωση των αποτελεσμάτων της διοργάνωσης (harvesting). Θα τους δοθούν επιπλέον πιστοποιητικά συμμετοχής εθελοντών.

Θεωρούμε, αναφέρεται στην πρόσκληση, πως θα είναι μια ιδιαίτερα εκπαιδευτική και ευχάριστη εμπειρία για τους νέους σπουδαστές και μια ευκαιρία για εκείνους να αναλάβουν το ρόλο του επαγγελματία δημοσιογράφου σε μία διοργάνωση μεγάλης κλίμακας, καθώς και να διαπιστώσουν τα οφέλη του εθελοντισμού.