logo


Η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των εθελοντικών ομάδων που ανήκουν στην αρμοδιότητα των Δήμων που εμπίπτουν στην χωρική αρμοδιότητα του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με την ευκαιρία της λήξης της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Βραβεύτηκαν όλες οι εθελοντικές ομάδες, καθώς και η Ηγεσία του ΠΣ και πλήθος άλλων πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων όπως εκτός από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Δ. Αναγνωστάκης, ο Υποδιοικητής Π.Υ. Αθηνών, οι Διοικητές 9ου Π.Σ. Αθηνών, 6ου Π.Σ. Αθηνών, 12ου Π.Σ. Αθηνών και Νέας Μάκρης.

Ο ΣΠΠΕΚ παρευρέθηκε με μια ομάδα δεκαπέντε τουλάχιστον εθελοντών και βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη.

Παρόντες ήταν ο νυν Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης, ο πρώην αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την πολιτική προστασίας Κ. Κοντάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Τσούκας, Θ. Κρητικός και Γ.Ίσσαρης.

Ο ΣΠΠΕΚ, το Δ.Σ. αλλά και όλα τα μέλη του ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους όσοι μας συνδράμουν στην προσπάθειά μας με ιδιαίτερη αναφορά στις όμορες εθελοντικές ομάδες του Δήμου μας .

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΠΠΕΚ και τα μέλη