logo


Εξαιρετικά… πλούσια  με 27(!) θέματα η Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, και πάλι πρωινή ώρα. Η πληθώρα των θεμάτων οφείλεται στη ματαίωση της συνεδρίασης την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, λόγω ελλείψεως απαρτίας. Στα μόλις 8 θέματα  εκείνης της συνεδρίασης έχουν εντωμεταξύ προστεθεί άλλα 19!

Πιθανολογείται και πάλι πως εκπρόσωπος της Νέας Πνοής για το Διόνυσο δεν θα προσέλθει, μετά από σχετική καταγγελία της παράταξης πως οι συνεδριάσεις γίνονται σε απαγορευτικές για τους εργαζόμενους ώρες. Ενώ, σύμφωνα και με δήλωση του Γ. Καλαφατέλη στην Οδό Διονύσου, και από την πλευρά τής Ενωτικής Πρωτοβουλίας “μετρούν ανάποδα” τις φορές που θα προσέλθουν, αν η Δημοτική Αρχή εξακολουθεί να κωφεύει στο αίτημα για συνεδριάσεις τις απογευματινές ώρες, ώστε να διευκολύνεται η προσέλευση όλων και όχι μόνον των συνταξιούχων.

Ας σημειωθεί εδώ πως ο Δήμαρχος Δ. Ζαμάνης, όταν το ίδιο αίτημα τέθηκε ακόμη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 24/11, υπογράμμισε πως σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων πρέπει να γίνονται εντός του ωραρίου του υπαλληλικού προσωπικού, καθότι υπερωριακές αμοιβές δεν δικαιολογούνται.

ΘΕΜΑ 1ο: «∆ιάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού ο.ε. 2014, για δαπάνες που θα διενεργηθούν μέσω της πάγιας προκαταβολής των ∆ημοτικών Κοινοτήτων του ∆ήμου».

ΘΕΜΑ 2ο: «Έγκριση μελέτης, δαπάνης, διάθεση πίστωσης και όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών «Τακτικού ελέγχου από ορκωτό ελεγκτή λογιστή των οικονομικών καταστάσεων του ∆ήμου για τη χρήση 2013» προϋπολογισμού ο.ε 2014».

ΘΕΜΑ 3ο: «7η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014».

ΘΕΜΑ 4ο: «∆ιαμόρφωση σχεδίου προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 και υποβολή προς ψήφισή του στο ∆ημοτικό Συμβούλιο, έπειτα από τη γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ και την έγκριση του τεχνικού προγράμματος ∆ήμου ο.ε. 2015 με την αριθ. 216/2014 απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου».

ΘΕΜΑ 5ο: «Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού ∆ήμου Γ ́ Τριμήνου οικονομικού έτους 2014».

ΘΕΜΑ 6ο: «Έγκριση πρακτικού No1 για την «Προμήθεια ειδών οδοσήμανσης» κατακύρωση διαγωνισμού προϋπολογισμού €29.476,95».

ΘΕΜΑ 7ο: «Έγκριση πρακτικού No1 για την «Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών» κατακύρωση διαγωνισμού».

ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση πρακτικού για την «Προμήθεια υπηρεσιών Συντήρησης Η/Μ Εγκαταστάσεων και Υγιεινής Κτιρίων (Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρων, Εκκένωση βόθρων, Απεντόμωση – Μυοκτονία – Μικροβιοκτονία, απόφραξη αγωγών ομβρίων και φρεατίων Συντήρηση Φορητών Πυροσβεστικών Μέσων)»».

ΘΕΜΑ 9ο: «Έγκριση πρακτικού No1 για την παροχή «Υπηρεσιών επιστολικού ταχυδρομείου για την αποστολή ειδοποιητηρίων λογαριασμού ύδρευσης και λοιπών ταχυδρομικών αντικειμένων» προϋπολογισμού με Φ.Π.Α. 23% συνολικής δαπάνης 44.999,22€».

ΘΕΜΑ 10ο: «Έγκριση πρακτικού No1 για τη παροχή «Συντήρησης και Τεχνικής Υποστήριξης των Εφαρμογών Οικονομικής ∆ιαχείρισης, ∆ημοτικής κατάστασης, Πρωτοκόλλου και ∆ιαχείρισης Προσωπικού» προϋπολογισμού με Φ.Π.Α. 23% συνολικής δαπάνης €23.923,50».

ΘΕΜΑ 11ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε 2014 για την προμήθεια χριστουγεννιάτικων ειδών φωταγωγήσεων».

ΘΕΜΑ 12ο: «Έγκριση πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού για τη «Προμήθεια Σάκων», συνολικού προϋπολογισμού 30.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%».

ΘΕΜΑ 13ο: «Έγκριση πρακτικών πρόχειρου επαναληπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «προμήθεια λογισμικού για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας» για την ομάδα Α».

ΘΕΜΑ 14ο: «Έγκριση όρων διακήρυξης ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών έτους 2014-2015».

ΘΕΜΑ 15ο: «Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για ∆απάνες Τελών Κυκλοφορίας Οχημάτων του ∆ήμου ∆ιονύσου για το έτος 2014».

ΘΕΜΑ 16ο: «Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2014 για την «Προμήθεια Άλατος» του ∆ήμου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 17ο: «Απευθείας Ανάθεση Επισκευής Βλάβης Αντλητικού Πιεστικού Συγκροτήματος στην Οδό Λυκαβηττού της ∆ημοτικής Ενότητας Άνοιξης».

ΘΕΜΑ 18ο «Συμπληρωματική Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση, Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την Παροχή Υπηρεσίας Χωματουργικών Εργασιών για την Αντιμετώπιση των Συνεπειών της Έντονης Βροχόπτωσης της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου 2014 στο ∆ήμο ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 19ο: «Ενημερωτικό σημείωμα/Γνωμοδότηση περι άσκησης ή μη αίτησης ακύρωσης κατά της με αρ. 8 (θέμα 2ο)/7.7.14 απόφασης της Επιτρ. αρ. 152».

ΘΕΜΑ 20ο: «Ενημερωτικό σημείωμα/Γνωμοδότηση περι άσκησης ή μη αίτησης ακύρωσης κατά της με αρ. 10 (θέμα 6ο)/25.8.14 απόφασης της Επιτρ. αρ. 152».

ΘΕΜΑ 21ο: «Λογαριασμός εσόδων και εξόδων Σεπτεμβρίου 2014».

ΘΕΜΑ 22ο: «Έγκριση : α) δαπάνης & διάθεση πίστωσης για την μαγνητοφώνηση απομαγνητοφώνηση, βιβλιοδεσία και αναπαραγωγή των πρακτικών του ∆ημοτικού Συμβουλίου της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και β) των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης του πρόχειρου διαγωνισμού».

ΘΕΜΑ 23ο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης Παροχής Υπηρεσιών Συμβούλου για τη σύνταξη και υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς Πόρους».

ΘΕΜΑ 24ο: «Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 73.159,20 € για την “Μελέτη για έργο κατασκευής αγωγών ομβρίων” στη ∆Κ Αγ. Στεφάνου».

ΘΕΜΑ 25ο: «Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 50€ για την δημοσίευση της υπ’ αριθ. Πρωτ. 179090/16.9.14 ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής στην εφημερίδα Ηχώ των ∆ημοπρασιών».

ΘΕΜΑ 26ο: «Επανεξέταση του αιτήματος αποζημίωσης της κ. Γκιτάκου Μάρθας ύστερα από την υπ’αρ.332/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής».

ΘΕΜΑ 27ο: «Έκτακτη επιχορήγηση για κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Πεζοπούλου Νίκης μετά την θεομηνία της 22/2/2013».