logo


Παρά το κρύο και το χιονόνερο χθες Κυριακή 23 Νοεμβρίου, η 5η αναδάσωση στην Πεντέλη, στην περιοχή του Αγ. Πέτρου, που έγινε με πρωτοβουλία του ΣΠΑΠ και στην οποία συμμετείχε και ο Δήμος Διονύσου, πραγματοποιήθηκε κανονικά. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή παιδιών, την οποία τόνισαν στα μηνύματά τους τόσο ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, όσο και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Διονύσου Τ. Μπάσης: 

Η κακοκαιρία και το κρύο δεν αποθάρρυναν τους εθελοντές, που εργάστηκαν σήμερα για την δενδροφύτευση στον Άγιο Πέτρο της Πεντέλης. Στην πρωτοβουλία του ΣΠΑΠ ανταποκρίθηκαν σύλλογοι και απλοί πολίτες και, το πιο σημαντικό και ελπιδοφόρο, πολλά μικρά παιδιά. Ως δημοτική αρχή στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τον εθελοντισμό και επενδύουμε στην ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς απέναντι στα προβλήματα του περιβάλλοντος, στην έλλειψη του πρασίνου, στην ποιότητα του αέρα που ανασαίνουμε. Είμαστε τυχεροί γιατί κατοικούμε σε μια περιοχή που είναι προνομιακή. Αυτό το προνόμιο, όμως, πρέπει να το υπερασπιστούμε και να το διαφυλάξουμε. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που βρέθηκαν σήμερα εδώ στην Πεντέλη και στήριξαν την προσπάθειά μας.

Διονύσης Ζαμάνης, Δήμαρχος Διονύσου 

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (oμίχλη, χιονόνερο και πολύ κρύο) έγινε η δενδροφύτευση στο Αγ. Πέτρο. H Δ.Κ. Διονύσου ευχαριστεί όλους που συμμετείχαν και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, που παρά το πολύ κρύο ήρθαν με μεγάλη διάθεση και ενθουσιασμό.

Τ. Μπάσης, Πρόεδρος Δ.Κ. Διονύσου