logo


Με 8 θέματα συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη 26 Νοεμβρίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου. Από αυτά, η καμπίνα της εταιρείας cyta καθώς και η μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς στο Κρυονέρι, έρχονται εκ… μεταφοράς, μια που έχουν και πάλι συζητηθεί πριν από ένα μήνα στην Επιτροπή, αλλά αποσύρθηκαν για περαιτέρω διερεύνηση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει, εντούτοις, το θέμα που συνδυάζει τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας με τα σχολεία. Εδώ αναμένεται να παρουσιασθούν νέα στοιχεία από επιστημονικές έρευνες, που συνδέουν τη μακρόχρονη έκθεση στην ακτινοβολία των κεραιών και με βιολογικές επιπτώσεις. Τέλος, με ανυπομονησία περιμένουμε τη συζήτηση για την αναστολή λειτουργίας των παιδικών χαρών του Δήμου: Παρόλο που τα Τοπικά Συμβούλια έχουν ήδη αναρτήσει εδώ και ημέρες την προειδοποίηση πως οι Παιδικές Χαρές του Δήμου δεν είναι πιστοποιημένες και κλείνουν μέχρι νεοτέρας, οι γονείς εξακολουθούν να τις επισκέπτονται με τα παιδιά τους, χωρίς καμιά δυνατότητα ελέγχου εκ μέρους του Δήμου.

  ΘΕΜΑ 1ο: «Άδεια Εγκατάστασης Υπαίθριας Ευκολίας (καμπίνα) επί κοινοχρήστου οικοπέδου στη ΔΚ Κρυονερίου για την εταιρεία τηλεπικοινωνίας Cyta».

ΘΕΜΑ 2ο: «Λήψη απόφασης για τη μεταφορά θέσης της λαϊκής αγοράς στη ΔΚ. Κρυονερίου».

ΘΕΜΑ 3ο:«Χορήγηση ή μη της άδειας για την προσωρινή σύνδεση του ακινήτου της εταιρείας ΜΟΥΣΤΑΚΑΤΟΣ Α.Ε.».

ΘΕΜΑ 4ο : «Aνάκληση άδειας Κ.Υ.Ε επί της Λ.Κρυονερίου 14 στο Κρυονέρι».

ΘΕΜΑ 5ο: « Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας στο Δήμο Διονύσου και Σχολικά Κτήρια»

ΘΕΜΑ 6ο: «Λήψη απόφασης επί της ένστασης κατά της υπ’αρ.130/2014 αποφάσεως του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου».

ΘΕΜΑ 7ο: «Εγκατάσταση Πίλλαρ Παροχής ΔΕΗ στη Δεξαμενή Πόσιμου Ύδατος στο Τέρμα της οδού Αρτέμιδος στη ΔΕ Δροσιάς».

ΘΕΜΑ 8ο: «Αναστολή λειτουργίας παιδικών χαρών Δήμου Διονύσου».