logo


Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοκητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν στη Χορωδία Διονύσου Σεμέλη στις 20 Οκτωβρίου. Επιπλέον, η χορωδία θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Διονύσου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας, με εμφάνισή της την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου:

Στις 18-10-2014 η Χορωδία μας πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση της σεζόν με επιτυχία συμμετέχοντας  στο Φεστιβάλ που οργάνωσε η Χορωδία Επιστημόνων Φιλοθέης. 

Η χορωδία Διονύσου Σεμέλη στο πλαίσιο των καταστατικών της υποχρεώσεων την 20-10-2014 ημέρα Δευτέρα πραγματοποίησε στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων  της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου την ετήσια Γενική Συνέλευσή της, με σκοπό την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ. η Πρόεδρος κα Έμιλυ Αθανασιάδου προέβη σε λεπτομερή απολογισμό τού, κατά γενική ομολογία, πλούσιου έργου της Χορωδίας μας στη διετία που πέρασε.  

Κατόπιν αυτού οι νεοεκλεγέντες Διοικητικοί Σύμβουλοι την 29-10-2014 συνεδρίασαν και συστάθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας Διονύσου Σεμέλη ως εξής:

Πρόεδρος: Κολυβοδιάκος Κοσμάς

Αντιπρόεδρος: Βολουδάκη Αικατερίνη

Γ. Γραμματέας: Βερβέρης Ιωάννης

Ταμίας: Παναγόπουλος Θεόδωρος

Έφορος: Βάγια Ελένη

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Διονύσου, η χορωδία μας θα πραγματοποιήσει εμφάνιση  την 7 – 12 – 2014, ημέρα Κυριακή.

 Ο Πρόεδρος Κ. Κολυβοδιάκος

Ο Γ. Γραμματέας Ι. Βερβέρης