logo


Ανοιχτή πρόσκληση προς τους κοινωνικούς φορείς της Δημοτικής Ενότητας Ροδόπολης απευθύνει ο Πρόεδρος Μ. Κόκκαλης για την προσεχή Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 7.30 το βράδυ, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου. Στόχος της συνάντησης η μεταξύ τους γνωριμία, ο σχεδιασμός δράσεων μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων και ιδεών, αλλά και η συζήτηση για τα προβλήματα των συλλόγων.

Η πρόσκληση απευθύνεται στο Μουσικό- Πολιτιστικό Σύλλογο ΤΟ ΡΟΔΟ, στο Σύλλογο Γυναικών Η ΕΣΤΙΑ, στον Αθλητικό Σύλλογο Ροδόπολης, στους Συλλόγους Γονέων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, στους Εθελοντές και στον Πολιτιστικό- Εξωραϊστικό Σύλλογο. Επιπλεόν προσκαλούνται ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, η τοπική Αντιδήμαρχος- και Οικονομικών- Σ. Μαγγίνα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπ. Γιαννουλάτος και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γ. Κανατσούλης:

 Ο  Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Ροδοπόλεως Δ-Διονύσου κος Κόκκαλης Εμμανουήλ, καλεί τους κοινωνικούς φορείς της  Δημοτικής Ενότητας Ροδόπολης, σε μία ενημερωτική συνάντηση γνωριμίας την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 στις 19.30 μ.μ. στο γραφείο της Δημοτικής Ενότητας 25ης Μαρτίου 29.

Στόχος της συνάντησης είναι αφενός μεν η γνωριμία του τοπικού συμβουλίου της Δ.Ε. Ροδόπολης με τους φορείς αλλά αφετέρου και η ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων, ιδεών για ένα σχεδιασμό δράσεων.

Επίσης, με τη συνάντηση αυτή επιδιώκεται να γίνει μία διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι και να αναζητηθούν προτάσεις και λύσεις για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία τους.