logo


Δυο συνεχόμενες συνεδριάσεις  θα πραγματοποιήσει στο Πολιτιστικό του Κρυονερίου την ερχόμενη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Νεολαίας,  Άθλησης και Πολιτισμού ΘΕΣΠΙΣ. Σύμφωνα με τις σχετικές προσκλήσεις:

*Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση για την  Έγκριση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 καθώς και για την Έγκριση-υποβολή του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ) 2015.

*Για τα παραπάνω δύο σοβαρότατα ζητήματα αφιερώνεται, εντούτοις, μόλις μισή ώρα, μια που στις 6.30 ξεκινάει η δεύτερη συνεδρίαση, η οποία θα ασχοληθεί με τα παρακάτω:

  1. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ανταλλακτικών οργάνων δημοτικού γυμναστηρίου
  2. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ειδών κιγκαλερίας.
  3. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την συντήρηση πολιτιστικών κέντρων δήμου Διονύσου.
  4. Λήψη απόφασης για την παράταση σύμβασης μισθώματος στην οδό Ναυαρίνου στην Άνοιξη.
  5. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια και τοποθέτηση διαχωριστικού πετάσματος για τη διαμόρφωση δεύτερης αίθουσας χορού στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Ε Κρυονερίoυ και την αποκατάσταση του υπάρχοντος ξύλινου δαπέδου με λουστράρισμα.
  6. Έγκριση όρων διακήρυξης για τη διενέργεια ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού για την εκτέλεση της εργασίας : «Παροχή πολιτιστικών και αθλητικών υπηρεσιών για την λειτουργία τμημάτων του Δημοτικού Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Ν.Α.Π. – ΘΕΣΠΙΣ» Δ. Διονύσου.»
  7. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ανταλλακτικών μουσικών οργάνων και λοιπού εξοπλισμού μουσικής σχολής.

8.  Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών    προδιαγραφών για τη φύλαξη των πολιτιστικών και αθλητικών χώρων και εκδηλώσεων.