logo


Σήμερα Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι θα συναντηθούν στο Δημαρχείο οι εκπρόσωποι που έχουν ορίσει οι δημοτικές παρατάξεις, ώστε να συζητήσουν τις ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Η πρόσκληση, την οποία υπογράφει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδισμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντής, απευθύνεται στους Π. Ταουξή (για τη Δημοτική Αρχή), Ι. Αμπαρτζίδη (Ενωτική Πρωτοβουλία), Μ. Λουκάτο (Νέα Πνοή για το Διόνυσο) και Μ. Ουρανό (Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου).

Από τη συνάντηση θα απουσιάζει εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Σύμφωνα με δηλώσεις της επικεφαλής Ζ. Σώκου στην Οδό Διονύσου, η παράταξη και παλιότερα (επί Διοίκησης Καλαφατέλη) αλλά και τώρα διαφωνεί με την Επιτροπή: «Θεωρούμε ότι θα λειτουργεί σαν αμορτισέρ, για να απορροφάει τους κραδασμούς από τις αντιδράσεις του κόσμου. Θα συζητούνται τα προβλήματα της πόλης εκεί και ποτέ δεν θα πηγαίνουν παραπέρα. Επιπλέον  βασικό ερώτημα για μας είναι ποιοι φορείς θα συμμετάσχουν και με ποια κριτήρια θα επιλεγούν», τόνισε η κ. Σώκου, προσθέτοντας πως η Λαϊκή Συσπείρωση, όπως και την προηγούμενη φορά, δεν θα συμμετάσχει στη σχετική ψηφοφορία, όταν το θέμα έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη πρόσκληση για τη συγκρότηση της Επιτροπής. Η πρώτη για συνάντηση των εκπροσώπων των παρατάξεων την περασμένη Πέμπτη 6 Νοεμβρίου απέβη άκαρπη, λόγω μη προσέλευσης.