logo


Τις μέρες τις παλιές στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου θα θυμηθούμε από τις 9 Νοεμβρίου, οπότε και ξεκινούν και πάλι οι “Κυριακές στ’ αχνάρια του λόγου”, θεσμό που καθιέρωσε ο αείμνηστος φιλόλογος και Λυκειάρχης στο Διόνυσο Σωτήρης Μάνδαλος.  Το έργο του σήμερα συνεχίζει Επιτροπή που αποτελείται από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τ. Μπάση και τους συνδημότες Θ. Δημητρόπουλο, Θ. Κυριαζόπουλο, Β. Γεωργιάδη και Α. Γαβριηλίδη:

Η Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών συμπολιτών, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να αναβιώσει τον θεσμό «Κυριακές στ’ αχνάρια του λόγου» που δημιούργησε ο αείμνηστος Σωτήρης Μάνδαλος.

Το έργο συντονίζει επιτροπή που αποτελείται από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Διονύσου Τάσο Μπάση και τους συνδημότες μας Θανάση Κυριαζόπουλο, Θεόδωρο Δημητρόπουλο, Βασίλη Γεωργιάδη και Άρη Γαβριηλίδη.

Ο κύκλος ανοίγει την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, ώρα 11:30 στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων της Δ.Κ. Διονύσου με τον φιλόλογο τ. λυκειάρχη Θανάση Κυριαζόπουλο και θέμα «Κώστας Καρυωτάκης: Σήμερα περισσότερο επίκαιρος παρά ποτέ». Ποιήματα και πεζά θα διαβάσουν η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη και ο τοπικός σύμβουλος Γιώργος Δανέζης. Τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο συντοπίτης μας Παντελής Παραμάνης.

Θα ακολουθήσει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 11:30 ο συγγραφέας Θεόδωρος Δημητρόπουλος με θέμα «Παρθενώνας. Αυτός ό άγνωστος».

Οι συναντήσεις αυτές δίνουν την ευκαιρία να διευρύνουμε τις γνώσεις μας αλλά και να βρισκόμαστε μεταξύ μας.

Σας περιμένουμε όλους.