logo


Ο Οκτώβριος ξεκίνησε με μια κοινωφελή δράση, τη διοργάνωση σε συνεργασία με το Σύλλογο σκελετικής υγείας «Πεταλούδα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς ημερίδας για την οστεοπόρωση με ομιλητή τον ορθοπεδικό κ. Κυριαζόπουλο και δωρεάν μετρήσεις οστικής μάζας για 100 περίπου πολίτες (γυναίκες και άντρες).
 Ιδιαίτερα αξιόλογη ήταν η επίσκεψη και ξενάγηση στις αίθουσες «Ελευθέριος Βενιζέλος» και Ολομέλειας της Βουλής, που πραγματοποιήθηκε στις 18-10-2014 και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μελών και φίλων μας.

Θα υποδεχτούμε το Νοέμβριο με μια εκδρομή την 1-11-2014 στον αρχαιολογικό χώρο και την ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα με ξεναγό την κα Άρτεμη Σκουμπουρδή.

Ακολουθεί η παρακολούθηση στο θέατρο Badminton την Κυριακή 9-11-2014 της μουσικής παράστασης «Θα περάσει κι αυτό», η ιστορία της Ελλάδας μέσα από την επιθεώρηση σε κείμενα του Α. Πυριόχου. Πρωταγωνιστούν: Α. Λουδάρος, Μ. Παπακωνσταντίνου, Π. Τοσουνίδης, Μ. Μπεγνής κ.ά.

Το ταξίδι στα μονοπάτια της τέχνης συνεχίζεται με την επίσκεψη το Σάββατο 15-11-2014 στην Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου – Γκίκα του Μουσείου Μπενάκη.

Στις 20-11-2014 ο Σύλλογος θα τιμήσει τους συνδημότες μας Βαγγέλη Μπουντούνη, Μάρω Ραζή και Λυδία και Κωνσταντίνο Μπουντούνη και τις «Μέρες κιθάρας», που παρουσιάζουν στο Μέγαρο Μουσικής, παρακολουθώντας την αξιόλογη αυτή μουσική εκδήλωση.

Άλλη μια θεατρική παράσταση περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Νοεμβρίου (Κυριακή 23-11-2014).

Και φυσικά σας περιμένουμε στα Τμήματα, που λειτουργούν στο Σύλλογό μας: Γυμναστική, Γιόγκα, Πιλάτες, Λάτιν χοροί, Ελληνικοί Παραδοσιακοί χοροί, Ζωγραφική για παιδιά και ενήλικες, Αγγλικά για ενήλικες, Εκμάθηση Η/Υ για αρχάριους και προχωρημένους και Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2106229408 και 6974166191.

Η Πρόεδρος Βάσω Χατζηκωνσταντίνου 
Η Γραμματέας Λαμπρινή Μήλα