logo


Με την παρουσία 24 μαθητών από τρεις  τάξεις του Λυκείου και των εθελοντών καθηγητών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου η πρώτη μεταξύ τους συνάντηση γνωριμίας στο Δημοτικό Σχολείο της Άνοιξης, στο πλαίσιο έναρξης της λειτουργίας του Δημοτικού Σπουδαστηρίου Διονύσου. Τα παιδιά δήλωσαν τα μαθήματα που τους ενδιαφέρει να παρακολουθήσουν και γνωρίστηκαν με τους αρμόδιους καθηγητές.

Παράπονα σημειώθηκαν  πάντως από πλευράς μαθητών ότι δεν υπήρξε ενημέρωση από Διευθυντές στα Λύκεια της πόλης, με αποτέλεσμα να μην προσέλθουν και οι υπόλοιποι 21 συμμαθητές τους που είχαν εξαρχής δηλώσει συμμετοχή στο Δημοτικό Σπουδαστήριο.

Παρόντες για να υποδεχθούν καθηγητές και μαθητές οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Β. Κοκμοτός και Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ηλ. Υφαντής, η εντεταλμένη σύμβουλος για τις κοινωνικές δομές Σ. Ντούντα, καθώς και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Νέα Πνοή για το Διόνυσο Κ. Αυγέρη.

Μάθημα τη Δευτέρα, παρά το σχετικό προγραμματισμό, δεν έγινε- αλλά το ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα Τετάρτη 15 Οκτωβρίου το βράδυ στις 6, οπότε και θα ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα.