logo


Βροχή συνεδριάσεων από τα νέα Τοπικά Συμβούλια την εβδομάδα που διανύουμε! Με προσκλήσεις των οικείων Προέδρων, οι τοπικοί σύμβουλοι σε Δροσιά, Άγ. Στέφανο, Διόνυσο, Ροδόπολη και Κρυονέρι την Πέμπτη, την Παρασκευή και την προσεχή Δευτέρα  θα ασχοληθούν με ζητήματα της περιοχής τους για πρώτη φορά «εν Σώματι» από την ημέρα της εκλογής τους. Ειδικότερα:

*Την Πέμπτη το μεσημέρι στις 12 συνεδριάζει (για δεύτερη φορά) το Τοπικό της Δροσιάς, με τρία θέματα: Εγκατάσταση πίλλαρ στη δεξαμενή νερού στην οδό Αρτέμιδος και προέγκριση ίδρυσης για δυο καταστήματα υγειονομιού ενδιαφέροντος στην οδό Πετρίτη

*Την ίδια ημέρα και στις 6.30 το βράδυ συνεδριάζει το Τοπικό του Αγ. Στεφάνου με τρία θέματα επίσης: Ονοματοθεσία οδού και προέγκριση και πάλι για δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

*Την Παρασκευή στις 7 το βράδυ με δυο θέματα- γνωμοδότηση για την εκμίσθωση του περίπτερου στην οδό Μητρ. Κυδωνιών και απαλλαγή από τα τέλη κοιμητηρίου – συνεδριάζει το Τοπικό του Διονύσου.

*Τη Δευτέρα το βράδυ στις 7, σειρά έχει το Τοπικό της Ροδόπολης με τα παρακάτω θέματα: Αίτημα του κλιμακίου εθελοντών για την τοποθέτηση κρουνού, Μείωση τελών ύδρευσης

*Και την ίδια  ημέρα και ώρα συνεδριάζει το Τοπικό του Κρυονερίου με 4 αιτήματα για χορήγηση οστεοφυλακίου και λήψη απόφασης για τη μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς.

Παράλληλα, πάνω από 30 αναμένεται να είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης στην πρώτη του επίσημη συνεδρίαση, η οποία- σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι μόνον 20 ήταν τα θέματα που η προηγούμενη διοίκηση Καλαφατέλη είχε αποσύρει- υπό την πίεση των παρατάξεων της μειοψηφίας- ως μη επείγοντα από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. τον περασμένο Αύγουστο και τα οποία θα πρέπει να ενταχθούν στην προσεχή Ημερήσια Διάταξη.

Την ίδια ημέρα το πρωί, τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα συνεδριάσει για πρώτη φορά με τη νέα σύνθεσή της και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.