logo


Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου η ομάδα του Ν. Βατόπουλου «Κάθε Σάββατο στην Αθήνα» και ο «Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου» διοργανώνουμε από κοινού ξεναγήσεις στο Τατόι για τα νέα μέλη μας αλλά και όσους επιθυμούν να ζήσουν αυτή την ωραία εμπειρία. Η προσθήκη της 2ης μέρας γίνεται λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και του πλήθους των συμμετοχών. Την ξενάγηση θα κάνει ο Πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου Β. Κουτσαβλής. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Πλατεία Συντάγματος (parking οδού Φιλελλήνων) στις 10 το πρωί με ενδιάμεση στάση (10.15) στον Φάρο Ψυχικού (έξω από τον ΑΒ Βασιλόπουλο) και στον Τροχονόμο στην Κηφισιά (10.30). Η διάρκεια της ξενάγησης θα είναι 4-5 ώρες και θα ακολουθήσει γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Επιστροφή στο Σύνταγμα μετά τις 1800.

Δηλώσεις συμμετοχής στο facebook και στο email info@tatoi.org.

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ (το γεύμα δεν περιλαμβάνεται).

Άνετα ρούχα και παπούτσια.

Τα έσοδα της ξενάγησης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Ταμείο Μελετών Αποκατάστασης των ιστορικών κτιρίων του κτήματος που διατηρεί ο Σύλλογος.

 Για την αποφυγή προβλήματος στάθμευσης στον χώρο του κτήματος, την ξενάγηση θα παρακολουθήσουν μόνον όσοι έρθουν οργανωμένα με τα πούλμαν. Παρακαλούμε θερμά ενημερώστε μας για τον αριθμό των ατόμων που θα σας συνοδεύουν καθώς και την στάση επιβίβασης στα πούλμαν.

Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ πως οι συμμετοχές για την Κυριακή 18 Οκτωβρίου έχουν ήδη κλείσει, οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση μόνο για την Κυριακή 2 Νοεμβρίου.