logo


Μετά τα σχόλια και τις εικασίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύονται σήμερα στην ιστοσελίδα του Δήμου διευκρινίσεις αναφορικά και με το έργο της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων που θα συμβάλλουν στην εκπόνηση του 5ετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος αλλά και με τα βήματα που θα ακολουθηθούν για την κατάρτισή του:

 Διευκρινίσεις σχετικά με την Ομάδα Ειδικών Εμπειρογνωμόνων

Σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την στελέχωση της Ομάδας Ειδικών Εμπειρογνωμόνων διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Η εκπόνηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος δεν εξαντλείται με την πρόσκληση σε ειδικούς εμπειρογνώμονες, που αποτελεί μόνο ένα αρχικό βήμα στην πορεία της δημιουργίας του. Το έργο των ειδικών δεν είναι να συντάξουν το Ε.Π. αλλά να υποστηρίξουν με την τεχνογνωσία τους την αρμόδια και αναβαθμισμένη υπηρεσία του Δήμου. Έτσι, δεν θα χρειαστεί η επί πληρωμή συνδρομή κάποιας εταιρείας συμβούλων.

Η διαδικασία εκπόνησης πρόκειται να δημοσιοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού συζητηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου. Τότε θα φανεί και η σημασία που  η αρμόδια Αντιδημαρχία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης αποδίδει στη συμμετοχή φορέων και πολιτών για την επιτυχία του Προγράμματος.

Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία υποβολής αίτησης για τη συμμετοχή στην Ομάδα λήγει την προσεχή Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου. Η αίτηση βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου  www.dionysos.gr