logo


Με ανακοίνωσή του, αναρτημένη έξω από το δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, ο Αντιδήμαρχος Χωροταξίας, Πολεοδομίας, Τεχνικών Υποδομών και Υπηρεσιών, αλλά και τοπικός Αντιδήμαρχος Διονύσου Β. Λυρούδιας, ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής πως κάθε Παρασκευή από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα, θα βρίσκεται στη διάθεσή τους ώστε να συζητήσουν τυχόν προβλήματα και προτάσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Λυρούδια, αυτό θα εξυπηρετεί όσους από τους συμπολίτες του Διονύσου δεν έχουν το χρόνο μέσα στην υπόλοιπη εβδομάδα να τον αναζητήσουν στο γραφείο της Τεχνικής Υυπηρεσίας στη Δροσιά, όπου και βρίσκεται καθημερινά.

Επιπλέον, όπως δηλώνει, «με το δημαρχείο στο Διόνυσο είμαι δεμένος και για συναισθηματικούς λόγους: Η διαμόρφωση του Πολιτιστικού Οργανισμού παραπλεύρως, αλλά και του γραφείου του Προέδρου της Κοινότητας στον α΄όροφο, βασίστηκε σε δικά μου σχέδια και προτάσεις όταν ήμουν σύμβουλος με τον αείμνηστο το Σάκη το Σωτηρίου».

Ο κ. Λυρούδιας θα παρίσταται και στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Τοπικού Συμβουλίου Διονύσου, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, για να χαιρετήσει τους νέους συναδέλφους «και ουδέν έτερον. Καλή διοίκηση είναι αυτή που ακολουθεί τη ρήση «Έκαστος εφ’ω ετάχθη»- και η συνεργασία μας με τον πρόεδρο Τ. Μπάση είναι στενή και άριστη, από το πόστο του ο καθένας», δηλώνει χαρακτηριστικά.