logo


Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για τη Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου, Δ. Ράικος δημοσιοποιεί το έργο τής νέας Διοίκησης της Κοινότητας, τις πρώτες 20 ημέρες από την ανάληψη της θητείας της:

 Η νέα διοίκηση της Δημοτικής Ενότητας Κρυονερίου, μετά τις πρώτες 20 ημέρες της θητείας της, θέλει να ενημερώσει για τις ως τώρα ενέργειες της:

1. Από 1/9/2014, ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, ασχολήθηκε με την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς και συγκεκριμένα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δ.Ε κ. Δημήτρης Ράικος, ο Πρόεδρος της Δ. Ε  κ Δημήτρης Χριστόπουλος και η Τοπική Σύμβουλος κ. Βίκυ Κάουλα, είδαν όλους τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους Συλλόγους Γονέων των Σχολικών Μονάδων του Κρυονερίου για ενημέρωση και επίλυση των αμέσων προβλημάτων, ούτως ώστε η νέα σχολική χρονιά να αρχίσει με τα μικρότερα δυνατά προβλήματα.

2. Φρόντισε να καθαριστούν και να βελτιωθούν όλοι οι αύλειοι χώροι των σχολικών μονάδων

3. Απομάκρυνε σκουπίδια και μπάζα από την περιοχή των γραμμών του ΟΣΕ, ενέργεια η οποία συνεχίζεται

4. Βοήθησε, σύμφωνα με τις δυνατότητες που υπήρχαν, στη διοργάνωση της εκδήλωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου

5. Αποκατέστησε άμεσα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την θεομηνία της 16/9/2014, ήτοι κοπή πεσμένων δέντρων, καθαρισμός δρόμων από μπάζα, καθαρισμός σχαρών κ.λπ.

6. Φρόντισε για την έναρξη λειτουργίας της Μουσικής Σχολής Κρυονερίου στο Πολιτιστικό Κέντρο.

7. Αναβάθμισε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου το Τεχνικό πρόγραμμα της Δ.Ε  Κρυονερίου για το 2015

 Προγραμματίζεται συνάντηση με όλους του φορείς της πόλης για να ακούσουμε και να λύσουμε όποια προβλήματα πιθανόν υπάρχουν.

 Η μέχρι σήμερα συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου είναι υποδειγματική και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για αυτό, όπως και τους συναδέλφους Αντιδημάρχους.

 Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον Δήμαρχο κ. Διονύση Ζαμάνη για την αμέριστη συμπαράστασή του.

 Κρυονέρι 23/9/2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΪΚΟΣ

Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε. Κρυονερίου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Διονύσου