logo


«Στην καμπάνια αλληλεγγύης προς στον Παλιστιναικό λαό και στην καταδίκη του Ισραήλ που προχωρεί σε εγκλήματα πολέμου», συμμετέχει η Ένωση Γονέων Διονύσου και καλεί με επιστολή της τη σχολική κοινότητα της πόλης να συγκεντρώσει γραφική ύλη, που θα παραδοθεί στη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών:

Προς

  •  Τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Διονύσου
  • Τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων του Δήμου Διονύσου
  • Τους Γονείς των μαθητών των σχολικών μονάδων του Δήμου Διονύσο 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Διονύσου ανταποκρινόμενη  στο κάλεσμα του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών  «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» για να  εκφράσει την αλληλεγγύη της  στο δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, αλλά συγχρόνως για να εκφράσει την καταδίκη της για την εγκληματική δράση του Ισραήλ, που προχωρά  σε εγκλήματα πολέμου ,

καλεί όλους τους Συλλόγους γονέων του Δήμου μας ,τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές να συμμετέχουν στην καμπάνια αλληλεγγύης, που γίνεται με πρωτοβουλία της ΠΣΟ (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της FISE (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών), σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.

  • Συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη κ.ά.  και τα παραδίδουμε  στα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων  έπειτα από επικοινωνία.

Τα υλικά που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν από το Δ.Σ. της Ένωσης στο Δ.Σ. του Συλλόγου ΣΩΚΡΑΤΗΣ και στη συνέχεια στη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών

ΤΟ ΔΣ

Τηλέφωνα Επικονωνίας:  :

Παπαϊωάννου Βάσω  6977716456

Λιακέα Βάνα  6973698214

Μαγκλάρα Λένα 6982341195

Χαροκόπου Όλγα 6998120545