logo


Με το σύνθημα «Προσφέρουμε… για να χαίρονται όλοι οι μαθητές που άνοιξαν τα σχολεία» η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Διονύσου οργανώνουυν συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών του Δήμου. Η κεντρική δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία της Δροσιάς από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Παράλληλα συγκέντρωση σχολικών ειδών θα πραγματοπιείται κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας από Δευτέρα 22 έως Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Τράπεζας Χρόνου, στο Παλιό Δημαρχείο, στον Άγ. Στέφανο (Πεντζερίδη 3, 1ος όροφος) από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

«Προσφέρουμε… για να χαίρονται όλοι οι μαθητές που άνοιξαν τα σχολεία»

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Τράπεζα Χρόνου Δήμου Διονύσου καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τους μαθητές που έχουν ανάγκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 έως 13.00 στην πλατεία της Δροσιάς.

Σχολικά είδη θα συλλέγονται παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από 22 έως 26 Σεπτεμβρίου και ώρες 09.00 έως 17.00 στα γραφεία της Τράπεζας Χρόνου, στο Παλιό Δημαρχείο, Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3, 1ος όροφος).

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν στη δράση θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Διονύσου στους μαθητές των αδύναμων οικονομικά οικογενειών του Δήμου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη διαχειριστική ομάδα της Τράπεζας Χρόνου: oδός Πεντζερίδη 3, Αγ. Στέφανος, τηλ.: 210 8004830 (εσωτ. 114 και 121), e-mail: txdionysos@gmail.com.