logo


Το τμήμα Χάντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) και το Δήμο Διονύσου, προσκαλούν όλα τα παιδιά του Δήμου από το Νηπιαγωγείο έως την Α΄ Γυμνασίου, αγόρια και κορίτσια, στη 2η Γιορτή Χάντμπολ στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο Άνοιξης, με σκοπό να παίξουν, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν το Χάντμπολ.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. για παιδιά Νηπιαγωγείου έως Β΄τάξη Δημοτικού και 12μ. για παιδιά από Γ΄ τάξη Δημοτικού έως Α΄ Γυμνασίου.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν.

Ο Έφορος του τμήματος Χάντμπολ του Α.Ο.Α,  Μ. Λουκάτος με αφορμή την πραγματοποίηση της 2ης Γιορτής Χάντμπολ δήλωσε: «Το χάντμπολ στην Άνοιξη κατάφερε μόλις στο 2ο χρόνο λειτουργίας του να γίνει επίσημο μέλος της Ομοσπονδίας Χάντμπολ, κυρίως λόγω της συμμετοχής πολλών παιδιών, δεδομένου ότι αποτελεί και το μοναδικό αθλητικό σωματείο του Δήμου που διδάσκει το άθλημα της χειροσφαίρισης. Η ενασχόληση του παιδιού με τον αθλητισμό εκτός από την εκγύμνασή του ή ακόμα και την κοινωνικοποίησή του μέσω της άθλησης, μπορεί να του εξασφαλίσει σημαντική μοριοδότηση στις Πανελλήνιες, για την εισαγωγή του στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Το άθλημα του Χάντμπολ αποτελεί ενδεικτική και ιδανική περίπτωση.»