logo


Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 5.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγ. Στεφάνου, και σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προσπάθεια για την εκλογή του Αντιπροέδρου, που ως γνωστόν απέβη άκαρπη την προηγούμενη Κυριακή. Τη σχετική πρόσκληση απευθύνει στους συναδέλφους του και πάλι ο πρώτος  σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού των Ανοιχτών Οριζόντων, Α. Πασιπουλαρίδης.

Την εκλογή του Αντιπροέδρου θα ακολουθήσει η εκλογή των μελών για τις δυο Επιτροπές του Δήμου- Οικονομική και Ποιότητας Ζωής- καθώς και των εκπροσώπων του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Υπενθυμίζεται εδώ πως- σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του ΥΠΕΣ- αν και η δεύτερη αυτή προσπάθεια καταλήξει σε αδιέξοδο, επειδή ο υποψήφιος της μείζονος μειοψηφίας δεν συγκεντρώσει και πάλι την απαιτούμενη πλειοψηφία, τότε Αντιπρόεδρος ορίζεται ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος του πρώτου επιλαχόντος συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος, δηλαδή εν προκειμένω ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης.

Πάντως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Καλαφατέλης στην Οδό Διονύσου, η παράταξή του θα επιμείνει στην υποψηφιότητα του Γρ. Ίσσαρη για το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ενώ σε περίπτωση μη εκλογής του κ. Ίσσαρη, ο ίδιος δεν πρόκειται να αποδεχθεί τον ορισμό του.