logo


Με τη Β. Ρηγοπούλου, αντί της Π. Ταουξή, και με κάποιες μικρότερης σημασίας διαφοροποιήσεις συγκριτικά με την αντίστοιχη δημοσιοποίηση του περασμένου Ιουλίου, ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης υπέγραψε πριν από λίγο την απόφαση για το διορισμό των 6 Αντιδημάρχων που καλούνται να αναλάβουν άμεσα τα  καθήκοντά τους. Παράλληλα υπογράφηκε και η απόφαση που αφορά σε εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, επιφορτισμένους με τοπικές αρμοδιότητες για Σταμάτα, Κρυονέρι, Άγ. Στέφανο και Άνοιξη. Οι σχετικές αποφάσεις είναι εδώ και λίγη ώρα αναρτημένες στη Διαύγεια.

Η κ. Ρηγοπούλου, εκλεγόμενη στη Δροσιά, ήταν και πάλι δημοτική σύμβουλος από το 2004 έως και το 2010, οπότε και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Μέριμνας, Προστασίας και Αλληλεγγύης για τη χρονική περίοδο 2007-2008. Επίσης ήταν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δροσιάς από το 2006, και υπεύθυνη για τη δημιουργία και λειτουργία  του Πολιτιστικού Πνευματικού Κέντρου,  της δανειστικής βιβλιοθήκης, της θεατρικής ομάδας και της χορωδίας του Δήμου Δροσιάς. Παραπλήσια Αντιδημαρχία τής ανατίθεται και σήμερα, μια που ορίζεται αρμόδια Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού, και τοπική Αντιδήμαρχος Δροσιάς. Ο Ηλ. Υφαντής επιφορτίζεται αποκλειστικά με το Στρατηγικό Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη, ενώ οι Τεχνικές Υπηρεσίες περνούν στον –και Πολεοδομίας- Ευ. Λυρούδια.

Βασιλική Ρηγοπούλου Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού με επιπλέον κατά τόπο αρμοδιότητες στη δημοτική κοινότητα Δροσιάς.

Σοφία- Στέλλα Μαγγίνα Αντιδήμαρχος Οικονομικής Διαχείρισης με επιπλέον κατά τόπο αρμοδιότητες στη δημοτική κοινότητα Ροδόπολης.

Ηλίας Υφαντής Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης

Τάσος Μπάσης (του Μιχαήλ) Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας

Βασίλης Κοκμοτός Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ευάγγελος Λυρούδιας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας & Πολεοδομίας με επιπλέον κατά τόπο αρμοδιότητες στη δημοτική κοινότητα Διονύσου. Ο κ. Λυρούδιας θα ασκεί επίσης τα καθήκοντα Δημάρχου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του τελευταίου, και αν κωλύεται και αυτός, τότε τα αντίστοιχα καθήκοντα θα ασκούνται από τον κ. Υφαντή.

Οι αντιμισθίες τους θα καθορισθούν με νεότερη απόφαση Δημάρχου.

Οι τοπικές, τέλος, αρμοδιότητες για τη Σταμάτα, το Κρυονέρι, τον Άγ. Στέφανο και την Άνοιξη ανατίθενται σε εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους (Αγγ. Πέππα, Δ. Ράικο, Π. Ταουξή και Δ. Κωστάκη αντιστοίχως).