logo


Η πρώτη κίνηση της νέας Δημοτικής Αρχής στο Διόνυσο χτες, που ανέλαβε τα καθήκοντά της, ήταν να ανακοινώσει πως δρομολογέι ήδη τη λειτουργία λεωφορειακής γραμμής που θα ενώνει την πόλη μας με την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, ώστε να διευκολύνονται στη μετάβασή τους οι φοιτητές και σπουδαστές του Διονύσου. Ας σημειωθεί εδώ πως λεωφορειακή γραμμή που συνδέει τους φοιτητές με τον τόπο των σπουδών τους καθιερώθηκε για πρώτη φορά εδώ και 16(!) χρόνια στο Μαρούσι, επί θητείας του Π. Τζανίκου, Δημάρχου τότε στον όμορο Δήμο. Σήμερα η ίδια γραμμή, εκτός από τους φοιτητές του Μαρουσιού, εξυπηρετεί μετά από διαδημοτική συνεννόηση, και τους συναδέλφους τους του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου, που συνοδεύεται και από συγχαρητήρια στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, έχει ως εξής:

Σήμερα, ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, και με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

Ο Δήμος, αρωγός και έμπρακτα συμπαραστάτης των νέων, προγραμματίζει την λειτουργία λεωφορειακής γραμμής για την διευκόλυνση της μετάβασης των φοιτητών, καθημερινά, από το Διόνυσο στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και σπουδαστές μπορούν να συμπληρώνουν σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dionysos.gr