logo


Με μια μικρή γιορτή, όπου καλεσμένοι ήταν όλοι οι εργαζόμενοι στο Δήμο Διονύσου, ο απερχόμενος Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης, εμφανώς συγκινημένος,  αποχαιρέτησε σήμερα Παρασκευή 29 Αυγούστου στις 2 το μεσημέρι το προσωπικό με το οποίο συνεργάστηκε επί 3,5 χρόνια.

«Δύσκολη εκείνη η πρώτη ημέρα του 2011, δύσκολη και η σημερινή. Σας ευχαριστώ όλους  για την άψογη συνεργασία σας  και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο σκληρά και με συνέπεια θα δουλέψετε και από δω και πέρα» είπε στο σύντομο αποχαιρετισμό του  ο κ. Καλαφατέλης, που έδωσε για το υπόλοιπο του ωραρίου άδεια στους εργαζόμενους, που τον αποχαιρέτησαν κι εκείνοι με τη σειρά τους.

Παρόντες από την πλευρά της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Παπαβασιλείου και ο επίσης πολύ συγκινημένος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ν. Παππάς, καθώς και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου Γ. Κακούρη. Η τελευταία, σε αντίστοιχη μικρή γιορτή μια μέρα νωρίτερα, Πέμπτη 28 Αυγούστου, είχε αποχαιρετήσει το προσωπικό της Κοινότητας, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τον Τ. Μπάση, που από τη Δευτέρα παραλαμβάνει τη σκυτάλη του Προέδρου στο Διόνυσο για τα επόμενα πέντε χρόνια.