logo


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 26 Αυγούστου, στη θέση του εκλιπόντος δημοτικού συμβούλου, πρώην Προέδρου του Διονύσου, Σακελλάριου Σωτηρίου, βρίσκονταν δυο ανθοδέσμες και ένα κλαδάκι πικροδάφνης.

Η μια ανθοδέσμη εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και η άλλη από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, με την οποία ο «Πρύτανης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», όπως τον αποκαλούσαν ανέκαθεν, είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές του 2010.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τ. Καρασαρλής, πριν την έναρξη της συνεδρίασης κάλεσε τους συναδέλφους του και όλους τους  παριστάμενους σε ενός λεπτού σιγή, «τιμή στο συνάδελφο που έφυγε και που θα λείψει σε όλους μας».

Τη θέση του Σ. Σωτηρίου κατέλαβε για το εναπομείναν διάστημα μέχρι την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής, ο Π. Ζωίδης, μετά και την μη αποδοχή  του ορισμού τους από τους προηγούμενους σε ψήφους Δ. Περιμένη- Φλωράκη και Δ. Αλεξανδρή.

Ο κ. Ζωίδης, που ορκίστηκε την Πέμπτη 21 Αυγούστου, δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή του που παίρνει τη θέση του Σάκη του Σωτηρίου, με τον οποίο άλλωστε διατηρούσε πολύχρονη και στενή φιλική σχέση, και προσήλθε κανονικά στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Τρίτη.