logo


Η ορκωμοσία των νέων – δημοτικών και τοπικών- συμβούλων  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 5 μ. μ., στην έδρα του Δήμου στον Άγιο Στέφανο. Μια εβδομάδα αργότερα, την  Κυριακή στις 7 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό την εκλογή προεδρείου.

Στην ίδια συνεδρίαση οι δημοτικές παρατάξεις θα προτείνουν και τα μέλη για τις δυο Επιτροπές του Δήμου- την Οικονομική και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Αργότερα τα εγκαίνια του Κλειστού

Εντωμεταξύ, όπως δήλωσε στην Οδό Διονύσου ο απερχόμενος Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλη, τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου δεν θα πραγματοποιηθούν τελικώς- παρά τη σχετική πρόθεση της απερχόμενης Διοίκησης- την Κυριακή 31 Αυγούστου. Σύμφωνα με τον κ. Καλαφατέλη, και το Γυμναστήριο δεν είναι ακόμη τελείως έτοιμο, ενώ έχει μεσολαβήσει και η απώλεια του πρώην κοινοτάρχη Σ. Σωτηρίου, τον οποίο μαζί με τους αυτοδιοικητικούς Δ. Σακελλαρίου και Γ. Νικητόπουλο σκόπευε η απερχόμενη Διοίκηση να τιμήσει για την προσφορά τους στην πόλη.

Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Καλαφατέλη, τόσο το Κλειστό όσο και ο νέος Παιδικός Σταθμός στο Κρυονέρι, των οποίων η αποπεράτωση καθυστέρησε λόγω του καλοκαιριού, δεν θα αργήσουν να παραδοθούν προς χρήση. «Μέχρι τον Οκτώβριο πιστεύουμε πως και τα δύο θα είναι έτοιμα, έτσι που και ο Παιδικός να μπορεί να φιλοξενήσει 50 παιδάκια, αλλά και το Κλειστό να διατεθεί για τις προπονητικές ανάγκες των ομάδων. Από την πλευρά μας, ως αντιπολίτευση έχουμε ήδη τονίσει στη νέα Διοίκηση πως θα συνεργαστούμε απόλυτα  ώστε και οι δυο νέες δομές να δοθούν στην πόλη άμεσα», δήλωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος.