logo


Με ιδιαίτερη χαρά το ΔΣ της Νίκης Δροσιάς ανακοινώνει ότι ο 13χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Θ. Πατρινός, γέννημα -θρέμμα των Ακαδημιών του Συλλόγου, εντάχτηκε στο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τον παίκτη, που είναι βασικό στέλεχος και της Μικτής ομάδας της ΕΠΣΑΝΑ, επέλεξε το τμήμα σκάουτιγκ της ΑΕΚ, στο οποίο επικεφαλής είναι ο διευθυντής των τμημάτων υποδομών, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Ά. Ζήκος.

Η Νίκη Δροσιάς έχει ρίξει το βάρος στην ανάπτυξη εδώ και πολλά χρόνια,  οργανώνοντας με πρότυπο τρόπο τις Ακαδημίες της, που αριθμούν περίπου 120 παιδιά, ηλικίας από 5 έως 18 χρόνων. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που δίνει ποδοσφαιριστή της σε ομάδα της Σουπερλίγκα. Πέρσι, παραχώρησε στον Ατρόμητο Περιστερίου τον επίσης 13χρονο Κατσέρη, ο οποίος έπαιξε φέτος σε όλα τα ματς του οικείου πρωταθλήματος και χρίστηκε μάλιστα αρχηγός. Ο Σύλλογος της Δροσιάς δημιουργεί βήμα-βήμα παράδοση στην ανάδειξη ταλέντων, πάντα σε συνεργασία με τους γονείς και έχοντας ως πρωταρχικό του μέλημα την καλύτερη δυνατή σταδιοδρομία των παιδιών.