logo


Τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη στο Διόνυσο θα γίνει η κηδεία του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Σακελλάριου Σωτηρίου. Η σωρός εν συνεχεία θα μεταφερθεί στο Κοιμητήριο της Δημοτικής Κοινότητας όπου ήδη, μετά και από απόφαση του Δήμου σε συνεννόηση με το Τοπικό Συμβούλιο, έχει παραχωρηθεί δωρεάν τάφος.

Επιπλέον σύμφωνα και με δήλωση του τοπικού συμβούλου Τάσου Μπάση στην Οδό Διονύσου, το Τ.Σ. αποφάσισε τη μετονομασία της οδού Πλαστήρα, του δρόμου μπροστά από το δημοτικό κατάστημα, σε οδό Σακελλάριου Σωτηρίου, σε όλο το μήκος της μέχρι το Πάρκο Γλυπτικής, όπου τελούνται και τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ. Άλλωστε το Συμπόσιο Γλυπτικής το 2004, όπου συμμετείχαν 15 κορυφαίοι γλύπτες, είχε πραγματοποιηθεί τότε με πρωτοβουλία του εκλιπόντος Προέδρου. «Είναι το ελάχιστο δείγμα τιμής που μπορούμε να εκφράσουμε στο Σάκη το Σωτηρίου για όσα προσέφερε στην πόλη μας, αλλά και για όσα θα μπορούσε ακόμα να δώσει», δήλωσε συγκινημένος ο κ. Μπάσης.

Αναγνώριση και Συλλυπητήρια

Εντωμεταξύ, συλλυπητήρια με δήλωσή της απευθύνει στην οικογένεια και τους οικείους τού εκλιπόντος Προέδρου η περιφερειακή σύμβουλος Δ. Αφεντούλη:

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος συμπολίτη μας, πρώην Προέδρου Διονύσου, Σακελλάριου Σωτηρίου, ενός ανθρώπου με βαθειά γνώση και εμπειρία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αντίστοιχη είναι και η δήλωση της δημοτικής παράταξης Νέα Πνοή για το Διόνυσο:

Ο Παναγιώτης Μπιτάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα στελέχη της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια  του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Κοινοτάρχη Διονύσου Σακελλάριου Σωτηρίου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδινε σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο.

Η προσφορά του στον τόπο μας από το αξίωμα του Κοινοτάρχη Διονύσου ήταν πολύ σημαντική. Το ήθος του, η εντιμότητά του και η διάθεση για προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.