logo


Η μεγάλη δόξα του παρελθόντος Νίκος Λινάρδος, πρωταθλητής Ευρώπης το 1987 με την Εθνική Ελλάδας, στο ξεκίνημα των μεγάλων επιτυχιών του ελληνικού αθλητισμού, ανέλαβε το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Δροσιάς, με στόχο να το ανεβάσει επίπεδο.

Ο Νίκος Λινάρδος, ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού μπάσκετ, πρωταθλητής Ευρώπης στο αξέχαστο Ευρωμπάσκετ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, βασικό στέλεχος της χρυσής παρέας των Νίκου Γκάλη, Παναγιώτη Γιαννάκη, Παναγιώτη Φασούλα, Φάνη Χριστοδούλου, που άνοιξε το δρόμο των μεγάλων επιτυχιών του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και καταξιωμένος προπονητής της Α1 μπάσκετ, κατοικεί μόνιμα εδώ και χρόνια στην Άνοιξη, είναι δηλαδή συντοπίτης μας. Σε πρόσφατη συνάντηση με το προεδρείο της Νίκης Δροσιάς εξέφρασε την επιθυμία να ασχοληθεί με τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής, βοηθώντας τα να κυνηγήσουν το όνειρό τους στον αθλητισμό. Ανέλυσε λεπτομερώς το σχέδιό του και το ΔΣ της Νίκης Δροσιάς ομόφωνα αποφάσισε να αναθέσει τις τύχες του τμήματος στον μεγάλο άσσο του παρελθόντος, με στόχο να γίνει δουλειά σε βάθος στα τμήματα υποδομής.

Η νέα προσπάθεια του Νίκου Λινάρδου, που εγγυάται σταθερά βήματα προς το μέλλον για την ομάδα, ξεκινάει στις αρχές Σεπτεμβρίου με τις εγγραφές στις Ακαδημίες της Νίκης Δροσιάς. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό γήπεδο Άνοιξης, στο κλειστό γήπεδο Διονύσου, μόλις παραδοθεί προς χρήση, και στις κοινοτικές  εγκαταστάσεις Δροσιάς («Κόκκινο Χωράφι»). Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  6937-015752 (Ν. Λινάρδος)