logo


Από την Ένωση Γονέων Διονύσου λάβαμε την ακόλουθη επείγουσα ανακοίνωση που απευθύνεται σε γονείς παιδιών της Α’ Λυκείου που έμειναν μετεξεταστέοι:

Σύμφωνα με τη Νομοθετική Ρύθμιση του Υπουργείου Παιδείας για βελτιωτική αλλαγή στον τρόπο βαθμολόγησης των μετεξεταστέων μαθητών της  Α΄ Λυκείου του διδακτικού έτους 2013-2014 και ανακοίνωση νέων αποτελεσμάτων στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια στις  4-7-2014, οι γονείς και οι κηδεμόνες αποκτούν πάλι το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση στο αρμόδιο Λύκειο για αναθεώρηση γραπτών σε όσα μαθήματα κρίνουν, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημέρα ανακοινώσεως των νέων αποτελεσμάτων, δηλ. 7/7, 8/7 και 9/7 2014.

Παρακαλώ προωθείστε το παρόν έγκαιρα διότι:

1) Δεν έχει αναρτηθεί ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα στα Λύκεια ώστε να ενημερωθούν οι γονείς και να ενεργήσουν ανάλογα. Άρα απαιτείται άμεση επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για αποκατάσταση της παράλειψής τους και

2) Η νέα βαθμολογική αυτή ρύθμιση αποβαίνει πολύ πιο αποτελεσματική για τους μαθητές ΜΟΝΟ μέσα από τη διαδικασία της αναθεώρησης των γραπτών, διαφορετικά οι μαθητές που ευνοούνται είναι ελάχιστοι.