logo


Με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας θα ασχοληθεί και πάλι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στην- τελευταία, κατά τα φαινόμενα, πριν την αλλαγή φρουράς- συνεδρίασή της την Παρασκευή 4 Ιουλίου.

Αυτή τη φορά η VODAFONE- ΠΑΝΑΦΟΝ  ζητεί από το Δήμο Διονύσου τη χορήγηση υπεύθυνης δήλωσης για τον καθορισμό- μεταξύ άλλων – ΤΑΠ, που αφορά σε σταθμό κινητής τηλεφωνίας χαμηλής όχλησης, εγκατεστημένο στο 23ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού στον Άγ. Στέφανο.

Παρόμοια είναι η αίτηση και της  WIND για την κεραία της που βρίσκεται εγκατεστημένη στο κτήριο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο του Αγ. Στεφάνου και απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής. Υπενθυμίζεται πως η εγκατάσταση της εν λόγω κεραίας είχε τον περασμένο χειμώνα ξεσηκώσει πλήθος διαμαρτυριών, μέχρι και συγκέντρωση μαθητών και γονιών που απαιτούσαν να απομακρυνθεί άμεσα η κεραία, μια που βρίσκεται- και αυτή όπως και του Κρυονερίου- σε απόσταση αναπνοής από σχολικό κτήριο.

Σε επικοινωνία της Οδού Διονύσου με τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής και Πρόεδρο της Επιτροπής Γ. Κανατσούλη, ο τελευταίος δήλωσε πως ο μόνος λόγος που έρχεται το θέμα στη μεθαυριανή συνεδρίαση είναι για να τονισθεί ακόμη μια φορά η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου: Καμιά κεραία κινητής τηλεφωνίας μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης μας.

Τα υπόλοιπα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:

*Τροποποίηση όρων δόμησης στο ΟΤ 96, όπου στεγάζεται το 2ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου

*Εγκατάσταση πίλλαρ παροχής ΔΕΗ στη Σταμάτα

*Τροποποίηση υψομετρικής μελέτης στις οδούς Ευξ. Πόντου, Σκουφά και Ξούθου στη Σταμάτα

*Διατύπωση σύμφωνης γνώμης για την έγκριση απότμησης- υποβιβασμού της στάθμης σε πεζοδρόμιο στην οδό Μαραθώνος 48 στην Άνοιξη, στη θέση πρατηρίου υγρών καυσίμων

*Αποκατάσταση της ελεύθερης προσπέλασης και κοινής χρήσης των πεζοδρομίων σε δρόμους της Δροσιάς

*Τοποθέτηση εύκαμπτων ελαστικών κυλίνδρων στη συμβολή των οδών Πετρίτη και Αρχ. Χρυσάνθου, στη Δροσιά

*Επιπρόσθετη σήμανση και στις δυο κατευθύνσεις επί της Ανοίξεως στην περιοχή του πάρκου με το γήπεδο μπάσκετ κι την παιδική χαρά για την ασφαλή διέλευση των πεζών

*Απόφαση σχετικά με αποδοχή τμήματος ακινήτων στην Άνοιξη για τη διέλευση αγωγών αποχέτευσης.