logo


Την πρώτη συνεδρίασή του μετά τις εκλογές θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου την προσεχή Πέμπτη 3  Ιουνίου στις 7  το απόγευμα. Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, όπως αναγράφονται παρακάτω, είναι κυρίως διαδικαστικά, όπως άλλωστε προβλέπεται για το διάστημα μέχρι την ανάληψη καθηκόντων της νέας Διοίκησης. Το ενδιαφέρον ίσως έγκειται στην προσέλευση- ίσως- των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων, που τους δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουν μια πρώτη εικόνα των διαδικασιών.

ΘΕΜΑ 1ο: «∆ ́ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 2014».

ΘΕΜΑ 2ο: «Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού ∆ήμου Α ́ τριμήνου ο.ε. 2014».

ΘΕΜΑ 3ο: «Λήψη απόφασης για την έγκριση απολογισμού ο. ε. 2013 “Σχολικής Επιτροπής σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ∆ήμου ∆ιονύσου”».

ΘΕΜΑ 4ο: «Κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ∆ήμου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 5ο: «Έγκριση της αριθ. 50/2014 απόφασης του ∆.Σ. του Ν.Π.∆.∆. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ «Η ΕΣΤΙΑ», με θέμα «Β’ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού ο.ε. 2014».

ΘΕΜΑ 6ο: «Έγκριση ∆ιενέργειας (Αναγκαιότητας) Προμηθειών και Παροχής Υπηρεσιών».

ΘΕΜΑ 7ο: «Έγκριση ∆ιενέργειας (Αναγκαιότητας) Προμηθειών και Παροχής Υπηρεσιών Έτους 2014».

ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση διενέργειας (Αναγκαιότητας) προμήθειας πομποδεκτών (φορητών και οχήματος) για τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας του ∆ήμου μας».

ΘΕΜΑ 9ο: «Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού) του έργου «Αντικατάσταση καταθλιπτικού αγωγού ∆ιονύσου και κεντρικού τροφοδοτικού Αναγέννησης».

ΘΕΜΑ 10ο: «Παραχώρηση του τμήματος μέχρι να δοθεί σε κοινή χρήση του οικοπέδου με Κ.Α. 17.03.32 επί της οδού Μουσών αρ. 39 στην πολεοδομική ενότητα 3 «Λόφος Νυμφών» στη ∆Κ Αγίου Στεφάνου ∆ήμου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 11ο: «∆ιαγραφές Χρεώσεων Βεβαιωτικών Καταλόγων».

ΘΕΜΑ 12ο : «Επιστροφή Χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων».

ΘΕΜΑ 13ο: «Έγκριση υποβολής πρότασης στο Πράσινο Ταμείο για τη χρηματοδότηση μελετών προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα προτεραιότητας: 1 «Ολοκλήρωση εκκρεμών μελετών πολεοδομικού σχεδιασμού» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Ολοκλήρωση Πολεοδομικού Σχεδιασμού».