logo


Δεν θα ξέρουμε πού να πρωτοπάμε! Σειρά καλοκαιρινών εκδηλώσεων- κάποιες μάλιστα αλληλοεπικαλυπτόμενες- γεμίζει τις επόμενες ημέρες, απ’ άκρη σ’ άκρη- κυριολεκτικά- το Δήμο Διονύσου. Πιο αναλυτικά:

Σάββατο 28 Ιουνίου

Διαλέγετε:

*Στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, στο χώρο του Παλιού Σταθμού, στις 8 το βράδυ, παρουσιάζουν τη δουλειά τους τα τμήματα παραδοσιακών χορών, ενόργανης γυμναστικής και TAE KWON DO.

*Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Στεφάνου, και στις 9 μ. μ. ο ΘΕΣΠΙΣ οργανώνει την εκδήλωση «Τώρα που στήσαν το χορό…», με τα χορευτικά του τμήματα να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα, υπό τη διδασκαλία του Γ. Αντωνίου.

Δευτέρα 30 Ιουνίου

Διαλέγετε:

*Είτε στο Γλέντι της Πλατείας στο Κρυονέρι, στην πλατεία Ν. Πλαστήρα,  όπου μικροί σουβλατζήδες μας φτιάχνουν το κέφι, με τη συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής- λαϊκής ορχήστρας (8 μ. μ.)

*Είτε στην αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή εκδήλωση της Χορωδίας Διονύσου ΣΕΜΕΛΗ στην αίθουσα του Πολιτιστικού της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου (δίπλα από το Δημοτικό Κατάστημα, Πλαστήρα 50), στις 8 το βράδυ επίσης, όπου θα προσφερθούν ποτά και σπιτικά εδέσματα