logo


Η χορωδία Διονύσου Σεμέλη οργανώνει την αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή της εκδήλωση τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στην αίθουσα των Πολιτιστικών εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, δίπλα από το Δημοτικό Κατάστημα (Πλαστήρα 50). Στην μουσική εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ, θα προσφερθούν ποτά και σπιτικά εδέσματα.

Εντωμεταξύ ερωτηματικά προκαλεί η απουσία οιασδήποτε ανακοίνωσης από πλευράς ΘΕΣΠΙ αναφορικά με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ, αρχής γενομένης από τα Μικρά ΔΙΟΝΥΣΙΑ που παραδοσιακά γίνονται τέτοια εποχή στη Δημοτική Κοινότητα απ’ όπου ξεκίνησε ο θεσμός.

Υπενθυμίζεται πως τα Μικρά ΔΙΟΝΥΣΙΑ περιελάμβαναν συνήθως τις επιδείξεις δουλειάς των τμημάτων- χορού, κιθάρας κ.λπ.- για να κορυφωθούν το Σεπτέμβριο με σειρά παραστάσεων, συναυλιών και δρώμενων σ’ όλο το Δήμο και το Συμπόσιο Αμπέλου και Οίνου και πάλι στη Δ.Κ. Διονύσου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η εκδήλωση της Σεμέλης πραγματοποιείται χωρίς καμιά οικονομική βοήθεια από το ΘΕΣΠΙ, μια που σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρός του Ν.Καρυστινός στην Έ. Αθανασιάδου πρόεδρο της Χορωδίας «λεφτά δεν υπάρχουν».