logo


Εκλογική επιτυχία για τους Στ. Κοροβέση και Δ. Αφεντούλη, μια που και οι δύο εκλέγονται περιφερειακοί σύμβουλοι!

Αναλυτικότερα:

Με 5046 φήφους, ο Στ. Κοροβέσης, πρώην Δήμαρχος Αγ. Στεφάνου για 12 χρόνια, είναι για την επόμενη πενταετία περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, εκλεγμένος στην έκτη θέση του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» της Ρ. Δούρου. Ο κ. Κοροβέσης ευχαριστώντας τους πολίτες της Αν. Αττικής λέει τα εξής:

Aγαπητές φίλες και φίλοι, πολίτες της Αν. Αττικής,

Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε περιφερειακό σύμβουλο Αττικής.

Θέλω να ευχαριστήσω, και τους 50.366 πολίτες της Αν. Αττικής, που στη δεύτερη Κυριακή έγιναν 104.009, που συνέβαλλαν στη νίκη της «Δύναμης Ζωής» και της Ρένας Δούρου.

Δεν ξεχνώ και ευχαριστώ επίσης όλους τους συνυποψήφιους και όλους τους αφανείς συντελεστές που μαζί δώσαμε αυτόν τον αγώνα.

Η επόμενη θητεία είναι μία πρόκληση στις αξίες μας, στις ελπίδες που γεννήσαμε και στην εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλλαν οι πολίτες.

Με οδηγό τις δεσμεύσεις μας και τη δημιουργική σας συμβολή θα επιτύχουμε.

Ας φροντίσουμε μαζί γιαυτό.

Να σημειωθεί εδώ πως ο συνυποψήφιός του στον ίδιο συνδυασμό Γ. Νικητόπουλος, πρώην Δήμαρχος Άνοιξης  για 12 χρόνια και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, συγκέντρωσε 2738 ψήφους, κατέλαβε τη 14η θέση και δεν εκλέγεται.

Ο συνδυασμός “Δύναμη Ζωής” εκλέγει συνολικά 7 περιφερειακούς συμβούλους στην Αν. Αττική.

Εκλογική νίκη και για τη Δ. Αφεντούλη, ιδιαίτερης μάλιστα σημασίας μια που καταλαμβάνει τη μοναδική έδρα του συνδυασμού «Γιάννης Σγουρός- Πάμε με έργο» στην Αν. Αττική. Η κ. Αφεντούλη συγκέντρωσε πάνω από 6000 ψήφους.

Η Οδός Διονύσου εύχεται και στους δύο Διονυσιώτες περιφερειακούς συμβούλους Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο που τους περιμένει τα επόμενα πέντε χρόνια.