logo


Με μια λιτή κι απέριττη ανακοίνωση, την οποία ονομάζει «αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος», αρκετές ημέρες μετά τις εκλογές, η Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου προχώρησε σήμερα Παρασκευή και 13 Ιουνίου στην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία περιγράφει την πορεία της τα επόμενα πέντε χρόνια ως παράταξη της μειοψηφίας. Αποτίμηση πάντως του εκλογικού αποτελέσματος, δηλαδή επισήμανση και ανάλυση των παραγόντων που την οδήγησαν στην 4η θέση της προτίμησης του εκλογικού σώματος με ποσοστό 11,05%, δεν κάνει σε κανένα σημείο της ανακοίνωσης αυτής. Σχετική δήλωση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα συνεδριάσουν τα συλλογικά όργανα της παράταξης.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Μαΐου  με την εκλογική επικράτηση των «Ανοιχτών Οριζόντων» με επικεφαλής τον κ. Δ. Ζαμάνη και σεβόμενοι απόλυτα την ψήφο των πολιτών του Δήμου Διονύσου, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με βάση τις αρχές της ιδρυτικής μας διακήρυξης  για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου μας με διαφάνεια, αξιοκρατία, σεβασμό στους θεσμούς και συνεχή παρακολούθηση των τεκταινόμενων του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.

Δεν σκοπεύουμε, σαν παράταξη, να αναλωθούμε σε μια στείρα αντιπολίτευση αλλά αντιθέτως να προάγουμε τα θέματα εκείνα που αφορούν την αξιοπρέπεια του δημότη, όσον αφορά την βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου σε όλους τους τομείς, μέσω ενός κοινωνικού διαλόγου με κύριο συνομιλητή τον ίδιο.