logo


Μία ακόμη αποστολή για τη διενέργεια ψηφιακής μαστογραφίας, ανακοινώνει το Δημοτικό Πολυϊατρείο Εθελοντών του Διονύσου. Η δράση απευθύνεται σε ανασφάλιστες και άπορες συνδημότισσές μας που από σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την αποστολή που διοργανώνεται για τις 12/06/2014 ημέρα Πέμπτη.

Τη δυνατότητα αυτή δίνει το Κέντρο Πρόληψης Μαστού, του Συλλόγου Φίλοι του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου οι Άγιοι Ανάργυροι.  

Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει:

1.            Να είστε Δημότισσες του Δήμου Διονύσου.

2.  Να είστε Ανασφάλιστες ή Άπορες (θα το επιβεβαιώσετε με υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).

3.            Να έχετε ηλικία 40-69 ετών, να μην έχετε κάνει στο παρελθόν κάποια επέμβαση μαστού και να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας.  

4.            Να έχει περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος από την προηγούμενη Μαστογραφία σας και να έχετε  μαζί σας την προηγούμενη Μαστογραφία.

 

Το ραντεβού κλείνεται από την ίδια την ενδιαφερόμενη από 02/06/2014 έως 06/06/2014 και ώρα 09:00-12:00 μ.μ. στο Δημοτικό Πολυϊατρείο  Εθελοντών του Δήμου Διονύσου.

Η αποστολή θα συγκεντρώνεται στο Δημοτικό Πολυϊατρείο στις 07:50 π.μ.  από όπου και θα αναχωρήσει για το Κέντρο με πούλμαν του Δήμου.