logo


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Υποστήριξης Ευρέσεως Εργασίας του Δήμου Διονύσου, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ είναι μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουνίου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Κυρίες & κύριοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι άρχισε η υποβολή αιτήσεων για το επιμορφωτικό – συμβουλευτικό πρόγραμμα <<ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Α.Σ. ΖΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ>>, που υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης “Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας” του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 08 “Διευκόλυνση της Απασχόλησης στις τρεις Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου” στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ της Περιφέρειας Αττικής.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πρόκειται να ενισχύσει 78 ωφελούμενους Ανέργους/ες, Ασφαλισμένους/ες στον ΟΓΑ και Νέους Επιστήμονες των Δήμων Διονύσου – Μαραθώνα – Ωρωπού με σκοπό την κατάρτισή τους στις ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ και την προώθησή τους στην αντίστοιχη αγορά εργασίας.

 Το εκπαιδευτικό υλικό θα καλύπτει τις εξής ενότητες:

  • Καλλιέργεια οπωροκηπευτικών & άλλων καλλιεργειών βιολογικής γεωργίας.
  • Διαχείριση στην ασφάλεια τροφίμων.
  • Συνέργειες, Τυποποίηση, διαχείριση Πωλήσεων & ανάπτυξη των Εξαγωγών βιολογικών προϊόντων.

Η κατάρτιση θα γίνει μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλε-εκπαίδευσης, είτε από το σπίτι του καταρτιζόμενου, είτε από υπολογιστές σε χώρους εντός των Δήμων Διονύσου – Μαραθώνα – Ωρωπού.

Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων είναι μέχρι Δευτέρα 16/06/2014.

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση καθημερινά 09:00-14:00 (Μαγγίνα Μαριέττα & Μπλέτσα Καίτη 213 2030 600/670).

 Γραφείο Υποστήριξης Ευρέσεως Εργασίας  Δήμου Διονύσου 

Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. Διάκου 1,  Άγ. Στέφανος