logo


Με σκουφιά και παλτά- τόσο οι θεατές όσο και οι καλλιτέχνες!- πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στον παλιό Σταθμό του τρένου στο Διόνυσο η συναυλία με το Γ. Ανδρεάτο, που ουσιαστικά ολοκλήρωσε την προεκλογική καμπάνια της δημοτικής παράταξης Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες και του επικεφαλής της  και υποψήφιου Δημάρχου Δ. Ζαμάνη.

Ο κ. Ζαμάνης ευχαρίστησε στην ομιλία του όσους αψήφησαν το κρύο αλλά και το ενδεχόμενο της βροχής και ήρθαν στην τελευταία πανηγυρική εκδήλωση των Ανοιχτών Οριζόντων, ενώ ανεβάζοντας τους τόνους επιτέθηκε στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή, στηλιτεύοντας τις «αήθεις μεθόδους» της, όπως τις αποκάλεσε: «συκοφαντία, ψευδολογία,  λασπολογία, πολιτική εκβιαστικών διλημμάτων και τρομοκρατίας, καλλιέργεια συνδρόμων ομηρίας σε δημοτικούς υπαλλήλους,  εκμετάλλευση των μηχανισμών και των πόρων του δήμου για την προεκλογική προβολή και βέβαια σφετερισμό ακόμα και των έργων της περιφέρειας προκειμένου να καλυφθεί η ανικανότητα και η αδράνεια της τετραετίας».

Για τα παραπάνω επικαλέστηκε και συγκεκριμένα παραδείγματα: αφισορρύπανση, υποκριτική φιλοζωική ευαισθησία, διακίνηση συκοφαντικών φυλλαδίων, προεκλογικές προσλήψεις λίγες μόνο ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης.

Τέλος ολοκλήρωσε την ομιλία του εκφράζοντας την πεποίθηση πως μεθαύριο «θα γίνει η πρώτη ρωγμή στο κατεστημένο που αντιλαμβάνεται το Δήμο ως φέουδο και τσιφλίκι ενώ την επόμενη Κυριακή θα γίνει η μεγάλη Ανατροπή με τον τόπο να αλλάζει σελίδα».

Αμέσως μετά  παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου και στη συνέχεια έδωσε το λόγο και το… μικρόφωνο στο Γ.Ανδρεάτο που μαζί με το συγκρότημά του ξεσήκωσαν τον κόσμο μέχρι αργά το βράδυ.