logo


Με μία εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας στον Άγ. Στέφανο, ολοκληρώθηκε χτες βράδυ και για τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο  και τον επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο Π. Μπιτάκο η πορεία προς τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου με την κεντρική ομιλία της παράταξης.

Στο βήμα τη συγκέντρωση άνοιξε η δημοσιογράφος Γ. Μπιτάκου η οποία, μετά την ανάγνωση των βιογραφικών λεπτομερειών, κάλεσε τον «αυριανό Δήμαρχο Διονύσου», για την κεντρική ομιλία.

 Ο κ. Μπιτάκος τόνισε το καινούργιο που φέρνει η Νέα Πνοή στο Δήμο Διονύσου με τη συμμετοχική αυτοδιοίκηση, η οποιά θέλει τους δημότες στο προσκήνιο- να ενεργούν αλλά και να ελέγχουν τη Διοίκηση, σημείο στο οποίο επέμεινε ιδιαιτέρως.

Καταφέρθηκε επιπλέον με σκληρές εκφράσεις εναντίον της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του απερχόμενου Δημάρχου Γ. Καλαφατέλη, για τις πρακτικές αδιαφάνειας  και αυταρχισμού που έχουν ακολουθήσει: «Με τον κ. Καλαφατέλη δεν υπάρχει περίπτωση εγώ ή οι συνεργάτες μου να συνεργαστούμε», δήλωσε ανεβάζοντας τους τόνους στην ομιλία του και χειροκροτούμενος από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Αιχμές όμως επεφύλαξε για όλους τους συνδυασμούς φωτογραφίζοντας προεκλογικές πρακτικές τους: Πολυτελείς εκδόσεις προγραμμάτων, κομματικές ταμπέλες, τεράστια γραφεία, αφισοκόλληση, σταυρωμένα εκ των προτέρων ψηφοδέλτια. Και διαχώρισε τη θέση της Νέας Πνοής «από πρακτικές που μας γυρνούν δεκαετίες πίσω».

Επιπλέον αναφέρθηκε στα κυριότερα σημεία του προγράμματος της Νέας Πνοής  με τις λύσεις που η παράταξη προτείνει: Για την αποχέτευση, το οικιστικό, το κυκλοφοριακό κ.λπ.

Δεν παρέλειψε επίσης να δηλώσει για μια ακόμη φορά υπερήφανος για τους συνεργάτες του- «ψηφοδέλτιο ευθύνης»,  το αποκάλεσε- που μοιράστηκαν μαζί του το προσωπικό του όνειρο να δοθεί τέλος στη μιζέρια που αντίκριζαν τα τελευταία χρόνια στο Δήμο και εξέφρασε την πεποίθηση πως οι δημότες θα αγκαλιάσουν τη Νέα Πνοή την Κυριακή των εκλογών και θα την οδηγήσουν στη νίκη, γιατί ο τρόπος διοίκησης που προτείνει είναι μονόδρομος: «Και να είστε σίγουροι πως δεν θα σας απογοητεύσουμε», κατέληξε ο κ. Μπιτάκος προτρέποντας τον κόσμο να διαδώσει το μήνυμα της Νέας Πνοής και δίνοντας ραντεβού στην κάλπη.